Viesos atzīstam Zemgale/LLU pārākumu
10/10/2018
Viesos atzīstam Zemgale/LLU pārākumu

Optibet hokeja līgas centrālajā spēlē Jelgavā mājinieki HK Zemgale/LLU savā laukumā uzņēma HK Kurbads. Ātrā, spraigā un aizraujošā hokeja spēlē uzvaru  ar 3:1 svinēja jelgavnieki.

Pagalam nedisciplinēts spēles sākums padevās HK Kurbads hokejistiem – noraidījumi sekoja viens otram un mājiniekiem divas reizes vairāk nekā minūti bija iespējas spēlēt lielajā vairākumā. Pirmo izdevās veiksmīgi izturēt, bet līdz ar ceturtā spēlētāja atgriešanos uz laukuma Vladislavs Adeļsons atklāja mača rezultātu. Arī turpinājumā noraidījumi liedza spēli pārvest uz jelgavnieku aizsardzības zonu.

Otrais periods veiksmīgāk iesākās HK Kurbads hokejistiem – pēc skaistas izspēles Edgars Homjakovs realizē skaitlisko vairākumu un panāk līdzsvaru uz tablo. Abām komandām ir iespējas pārņemt spēles vadību, tomēr jāuzteic gan aizsardzības līnija, gan arī abu komandu vārtsargi – Denijs Romanovskis un Rihards Cimermanis. Veiksmīgāki gan izrādas jelgavnieki – Māris Miezis ir pirmais pie ripas un gūst ļoti svarīgus vārtus otrās trešdaļas izskaņā.

Trešajā periodā abām komandām ir skaidri uzdevumi – Kurbadam atspēlēties, bet Zemgale/LLU veidot drošu aizsardzību un neielaist vārtus. Lai arī HK Kurbads ir vairākas iespējas darboties skaitliskajā vairākumā, tomēr augļus tas nenes. Neilgi pirms spēles beigām, kad Romanovskis ir nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, Zemgale/LLU uzbrucējiem izdodas pārvarēt HK Kurbads spiedienu un raidīt ripu tukšos vārtos.

HK Kurbads nākamo spēli aizvadīs sestdien izbraukumā pret Liepāju. Tā būs noslēdzošā spēle pirms Kontinentālā kausa izcīņas turnīra nākamās nedēļas izskaņā.

Foto galerija ( 38 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji