Nespējam nomedīt Jelgavas aļņus
06/12/2018
Nespējam nomedīt Jelgavas aļņus

Trešo reizi sezonā OHL čempionāta spēlē norisinājās pērnā gada finālspēles atkārtojums – arī šoreiz Latvijas čempioniem neizdevās uzvarēt Zemgale/LLU, pēcspēles soda metienos atzīstot pārākumu ar 2:3.

Azartisku un ātru hokeju jelgavnieki uzspieda jau no spēles sākuma. Jau piektajā minūtē Rūdolfs Prūsis no vārtu priekšas atklāja rezultātu. Kurbads gan spēja atgūties un nopelnīt vairākas iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā – vienu no tām arī izdodas realizēt. Juris Upītis ar filigrānu piespēli uz vārtu tālo stabu nogādā ripu Jānim Spruktam, kurš to raida Riharda Cimermaņa cietoksnī – 1:1 pēc pirmajām 20 minūtēm.

Lai arī otrajā periodā laukumā dominē atklāts hokejs, pateicoties vārtsargu Ulda Čalpas un Riharda Cimermaņa pūlēm rezultāts uz tablo paliek nemainīgs. Asāki notikumi norisinās trešā perioda sākumā – vispirms Juliāns Misjus izvirza vadībā laukuma saimniekus, bet tūlīt pat prettriecienu dod Jānis Straupe, izlīdzinot rezultātu. Iespējas izraut uzvaru ir gana daudz abām komandām, tomēr 2:2 paliek rezultāts pēc spēlētām 60 minūtēm.

Arī papildlaikā svaru kausi jebkurā brīdī var noslēgties par labu vienai vai otrai komandai, tomēr spēles uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles soda metienu sērijā. Pirmajos trīs mēģinājumos uzbrucēji izrādas veiksmīgāki divas reizes, sērijas turpinājumā gan Kurbads spēlētāju mēģinājumi ir nesekmīgi, bet Rustams Begovs nodrošina uzvaru Zemgale/LLU komandai.

HK Kurbads piedzīvo zaudējumu ar 2:3. Nākamais mačs jau sestdien, plkst. 17.00 izbraukumā pret HK Liepāja!

Foto galerija ( 45 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji