2020. gada jūnijā Rīgā tiks aizvadīta otrā Harija Vītoliņa hokeja nometne!
29/01/2020
2020. gada jūnijā Rīgā tiks aizvadīta otrā Harija Vītoliņa hokeja nometne!
  1. gada jūnijā Rīgā tiks aizvadīta otrā Harija Vītoliņa hokeja nometne!

Pēc sekmīgi aizvadītās nometnes 2019. gadā jūnijā norisināsies arī otrā Harija Vītoliņa hokeja nometne U14 un U16 vecuma Latvijas un citu valstu jaunajiem hokejistiem.

“Esmu daudz darbojies dažādās bērnu nometnēs, tāpēc bija man ir milzīgs prieks darboties savā nometnē, kur uzsvaru liekam tehniskajām niansēm, kas jaunajiem hokejistiem noderēs mūsdienu profesionālajā hokejā. Pērn biju pozitīvi pārsteigts par bērnu pašatdevi un azartu, kā arī meistarības līmeni. Ar lielu nepacietību gaidām 2020. gada nometni, pie kuras ir sācies jau aktīvs darbs,” stāsta Harijs Vītoliņš, nometnes galvenais treneris, kurš aktīvi piedalās ikvienā treniņā.

2020. gada nometne norisināsies no 15. līdz 20. jūnijam Kurbads ledus hallē. Programmā paredzēti divi ledus treniņi dienā (2h un 45 minūtes kopā), kā arī divas fiziskās sagatavotības nodarbības un teorijas daļa. Tiek nodrošinātas pusdienas un vakariņas.

Harijam nometnes darbā asistēs Kristians Ruegs(Christian Rüegg), Šveices kluba “HC Thurgau” sporta skolas galvenais treneris ar vairāk nekā 20 gadus lielu pieredzi Šveices jauno hokeja talantu sistēmā, Maikls Dīners (Michael Diener), “HC Thurgau” sporta skolas treneris, ripas kontroles un tehnikas speciālists. HC “Linkoping” slidošanas treneris un galvenā trenera asistents Martins Dendis, kurš aktīvi iesaistīts arī Zviedrijas hokeja federācijas U izlašu attīstības programmā.

Jaunums šogad būs fiziskās sagatavotības treneris – Hasans Saīds(Hassan Saeed), pašreizējais Maskavas “Spartak” fiziskās sagatavotības treneris, kurš karjeras laikā darbojies arī  NHL klubos Columbus Blue Jackets un Atlantas Thrashers, kā arī KHL vienībā Maskavas CSKA.

Nometnes laikā treneris kopā ar pieredzējušiem hokeja speciālistiem no Šveices īpašu uzmanību vērsīs uz niansēm slidošanas tehnikā, pozīcijas izvēle un rīcība dažādās spēles situācijās, ripas kontrole, kā arī aizvadīs lekcijas par spēlētāju individuālo gatavošanos spēlēm un treniņiem – pareiza iesildīšanās un atsildīšanās, diēta un atpūtas režīms.

Pieteikšanās nometnei jau ir sākusies, vietu skaits ir ierobežots. Nometne tiks aizvadīta divās grupās, katrā pa 25 hokejistiem.

Nometne tiks rīkota kopā ar hokeja klubu “Kurbads”, kas rūpēsies par organizatorisko pusi un tehnisko apstākļu nodrošināšanu nometnei. Vairāk informācija par nometni atrodama http://www.hkkurbads.lv/harija-vitolina-nometne/.

Foto galerija ( 9 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji