Apturam Jelgavas ekspresi pilnā ātrumā!
02/12/2017
Apturam Jelgavas ekspresi pilnā ātrumā!

Sestdienas vakarā Jelgavas ledus hallē hokeja klubs Kurbads aizvadīja cīņu ar HK Zemgale/LLU, kas bija izcīnījusi uzvaras 6 iepriekšējās spēlēs. Ar pārliecinošu un precīzu sniegumu uzvaru ar rezultātu 5:2 svinēja HK Kurbads komanda.

Abas komandas spēles sākumā lieliski apzinājās spēles likmi – uzvara abām komandām nodrošinātu 3. vietu tabulā un minimālu atstatumu no līderiem. Sākumā pārliecinošāk izskatās viesi, demonstrējot solīdu aizsardzību un ik pa laikam bīstami apdraudot Riharda Cimermaņa sargātos vārtus. Pārsvars nes augļus, jo 17. minūtē skaitlisko vairākumu ar viltīgu metienu realizē Deivids Sarkanis.

Otrajā trešdaļā aktivizējušies ir mājinieki, kurus uz priekšu dzen kuplā skaitā sanākušie līdzjutēji. Neizšķirtu skaitliskajā vairākumā ar metienu no zilās līnijas panāk Krišs Grundmanis. Prieki gan ir īsi, jo mirkli vēlāk Mārtiņš Cipulis savērpj virpuļus pretinieku vārtu priekšā, ripa nonāk pie Jāņa Sprukta, kurš atgriež pārsvaru viesiem. Periods gan noslēdzas līdzsvarā, kad vēlreiz precīzi no zilās līnijas ir Jelgavas spēlētāji. Pēc momenta vēl Uldis Čalpa tiek galā ar Raivja Kurņigina izpldīto soda metienu.

Trešais periods aizrit Kurbads zīmē, neatstājot mājiniekiem ne mazākās iespējas uz uzvaru. Jau pašā perioda sākumā pēc perfektas izspēles Mārtiņš Gipters realizē viena vīra pārsvaru. Bet pēc pāris minūtēm pēc vēl vienas efektīvas kombinācijas viņam piebalso Sandis Zolmanis. Jau divu vārtu pārsvars Kurbads komandai. Brīdī, kad Zemgales vienībai jāsamazina viesu pārsvars, Edgars Brancis pēc acīgas Mārtiņa Giptera piespēles uzstāda spēles gala rezultātu 5-2.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Uldis Čalpa, kurš atvairīja 20 no 22 Jelgavas spēlētāju metieniem, un Olafs Aploks, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Nākamā spēle Kurbads komandai trešdien, kad savā laukumā tiks uzņemta turnīra līdervienība HK Mogo.

Foto galerija ( 37 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji