Ar zaudējumu pusfinālā ir noslēgusies HK Kurbads astotā sezonā Latvijas hokeja virslīgā
25/03/2024
Ar zaudējumu pusfinālā ir noslēgusies HK Kurbads astotā sezonā Latvijas hokeja virslīgā
Pagājušajā nedēļā ar zaudējumu pusfinālā ir noslēgusies HK Kurbads astotā sezonā Latvijas hokeja virslīgā. Lai gan šoreiz atspēlēšanās intriga no 0-3 pret mūsu pretiniekiem HK Mogo izpalika, ar gandarījumu atskatāmies uz atgriešanos Latvijas hokejā.
Šī OHL sezona bija izaicinājumiem pilna, kas uz sasniegto 3. vietu gan regulārajā turnīrā, gan izslēgšanas spēlēs, liek paraudzīties no pavisam citas perspektīvas. Šogad vēl lielāks gandarījums ir par mūsu sastāvu, kas atzinīgi ļauj novērtēt mūsu sporta skolas un tās vadītāja Toma Bluka darbu. Pāris gadu laikā, Toms ir izveidojis pilnu piramīdas sistēmu, kur tagad audzēkņiem ir iespēja sevi pierādīt arī Latvijas hokeja augstākajā līmenī. Tāpat priecājamies arī par spēju atkal piepildīt pilnas Kurbads ledus halles tribīnes, organizējot hokeja svētkus Rumbulā!
Pēc pārliecinošas uzvaras ceturtdaļfinālā pret HS Rīga (3-0), pusfinālu HK Kurbads aizvadīja pret HK Mogo komandu, kur cīnījāmies par vietu finālā. Sērijā pret HK Mogo komandu Kurbads reiz ir atspēlējies no 0-3. Tas notika 2017. gada Latvijas čempionāta finālā, kurā klubs triumfēja septiņās spēlēs, panākot sērijā 4-3, taču šoreiz tas nenotika un 19. marta vakarā ar rezultātu 4:2, vietu finālā izcīnīja HK Mogo.
Regulārās sezonas izskaņā, Kurbads arī izcīnīja astoņas uzvaras pēc kārtas, sīvi cīnoties pret deviņām komandām no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. 2023./2024. gada sezonas noslēgumā, ar 50 punktiem rezultatīvākais ir Artūrs Mickevičs, bet 49 punkti ir komandas kapteinim Artūram Ozoliņam un 47 punkti ir abiem uzbrucējiem Aleksandram Novikovam un Robertam Jekimovam.
Tomēr hokejs Kurbads ledus hallē vēl nebūt nebeidzas – tagad visus līdzjutējus gaidīsim uz sporta skolas pēdējām sezonas spēlēm, lai sagatavotos Play-Off spēlēm. Pēc atpūtas atgriezīsimies pie jaunu mērķu uzstādīšanas, lai mūsu audzēkņiem nodrošinātu iespēju pie mums aizvadīt vislabākos treniņprocesus un sasniegtu visaugstākos mērķus!
Paldies mūsu treneriem, komandai, līdzjutējiem, ģimenēm, draugiem un faniem, kuri nepameta savas bungas, bija klāt katru spēli un uzmundrināja mūs! Liela pateicība: Storent Latvia, Sunly AS, Autoriepu nams, Joma Sport, Apotheka Latvia, Venden Latvia.
Foto galerija ( 10 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji