Arī atbildes mačā minimāli piekāpjamies SKA-NEVA
10/08/2019
Arī atbildes mačā minimāli piekāpjamies SKA-NEVA

Sestdienas vakarā Volvo ledus hallē norisinājās hokeja kluba Kurbads atbildes mačs pret pērnās sezonas VHL regulārā čempionāta uzvarētājiem SKA-NEVA. Neskatoties uz lielisko Denija Romanovska sniegumu vārtos, Latvijas vicečempioni piekāpās ar 1:3.

Pagalam neveiksmīgs izdevās mača sākums, kurā krietni pārāki izskatījās mājinieki. Spēles devītajā minūtē izcēlās Artjoms Nikolajevs, no viduszonas pārspējot Deniju. SKA turpināja spiedienu, kas rezultējās ar Daņilas Šabarova veiklu metienu no vārtu priekšas. Kurbads atbild ar vairākiem pretuzbrukumiem, tomēr līdz perioda beigām ir spiesti kapitulēt vēl vienu reizi, kad atkārtoti izceļas Šabarovs.

Otrajā periodā Kurbads komandas spēj izlīdzināt spēli, un nereti savu meistarību demonstrēt nākas arī SKA vārtsargam. Lai arī abām komandām ir labi vārtu gūšanas momenti, laukumā rit līdzvērtīga spēle, tomēr perioda beigās rezultāts ir nemainīgs.

Noslēdzošajā trešdaļā jau pārsvars ir viesiem, kas metas atspēlēties. Laukumā valda atklāts, skatītājiem saistošs hokejs. Ņikita Koļesņikovs pārtver ripu pretinieku zonā un ar spēcīgu metienu samazina rezultāta starpību līdz minimumam. Kurbads turpina veidot bīstamus momentus, visaktīvāk spēlējot trijniekam Sprukts – Upītis – Cipulis, tomēr viesu vārtsargs ir uzdevumu augstumos. Arī Denija Romanovska nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju neļauj uzlauzt Sanktpēterburgas komandas aizsardzību.

HK Kurbads šī bija otrā pārbaudes spēle. Nākamie mači paredzēti 21. un 22. augustā Lidā pret vietējo Baltkrievijas ekstralīgas komandu.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji