Gada pēdējā mājas spēlē atzīstam Mogo pārākumu
13/12/2018
Gada pēdējā mājas spēlē atzīstam Mogo pārākumu

Trešdienas vakarā hokeja līdzjutējus Kurbads ledus hallē atkal priecēja Rīgas derbijs – laba līmeņa hokejs starp HK Kurbads un HK Mogo. Lai arī mājinieki divreiz spēja izlīdzināt rezultātu, trīs minūtes pirms beigām Deivids Sarkanis jau HK Mogo kreklā spēja izraut viesu uzvaru.

Spēle iesākās ātrā tempā ar asiem uzbrukumiem un labu spēka spēli. Notikumu saasinājās perioda vidusdaļā, kad HK Kurbads palika trīs vīru sastāvā, neilgi pirms pirmā noraidījuma beigām Mogo spēj atklāt mača rezultātu – no Kaspara Saulieša piespēles, neapturot ripu, vārtus gūst Gatis Gricinskis. Kurbads gan nepaliek atbildi parādā, jo pēc pāris minūtēm Juris Upītis gūst skaistus vārtus un panāk līdzsvaru uz rezultāta tablo. Pirmā perioda aizraujošie notikumu gan ar to nebeidzas, jo Māris Jass ar tālu metienu atjauno Mogo pārsvaru.

Otrajā trešdaļā HK Kurbads izskatās jaudīgāk un arī biežāk apdraud HK Mogo vārtus, tomēr Henrijs Ančs ir uzdevumu augstumos, līdz otro reizi spēlē kapitulēt ir spiests arī viņš, kad Jura Upīša piespēli vārtos pāradresē Jānis Sprukts, vairākumā izlīdzinot rezultātu.

Trešajā periodā jau risinās ļoti piesardzīga spēle, bet HK Kurbads iespējas krietni samazina vairāki secīgi noraidījumi, tos izdodas izturēt, bet arī Mogo vārti netiek apdraudēti. Spēles liktenis tiek izšķirts trīs minūtes līdz spēles beigām, kad ātro uzbrukumu savas bijušās komandas vārtos ar precīzu metienu noslēdz Deivids Sarkanis. Arī pēdējā minūtē sešu vīru sastāvā vēlreiz rezultātu izlīdzināt neizdodas.

Rīgas derbijā uzvaru svin Mogo un izvirzas turnīra tabulas augšgalā. Nākamais, pēdējais 2018. gada mačs HK Kurbads paredzēts 22. decembrī viesos pret HS Rīga.

Foto galerija ( 30 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji