Gipteram Hat-trick; Kurbadam droša uzvara pār Dinaburgu!
13/02/2020
Gipteram Hat-trick; Kurbadam droša uzvara pār Dinaburgu!

Ar spēlēm trešdienas vakarā pēc starptautiskā pārtraukuma atsākās Optibet hokeja līgas sezona, kur vienā no mačiem hokeja klubs Kurbads savā laukumā uzņēma viesus no Daugavpils – sagaidīšana neiznāca viesmīlīga, jo mājinieki svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:1.

Lai arī viesi no pirmajām minūtēm spēlēja agresīvu hokeju, tomēr HK Kurbads spēja iegūt drošu pārsvaru – vispirms Kirils Tambijevs pēc traumas izdziedēšanas izvirza vadībā mājiniekus, bet mirkli vēlāk arī Mārtiņš Gipters realizē skaitlisko vairākumu, panākot jau 2:0. Periodā izskaņā arī Jānis Straupe gūst vārtus, nostādot Daugavpils komandu pagalam nepateicīgā pozīcijā.

Otrais periods gan mazliet iemidzina mājiniekus, un Daugavpils spēj izlīdzināt spēles gaitu – Oskars Ancītis panāk 1:3, bet Kurbads spēj atbildēt ar Mārtiņa Giptera otrajiem vārtiem spēlē. Pēc 40 minūtēm 4:1 Kurbads labā.

Trešajā periodā gan intriga izpaliek – dubli pēc lieliskas Jēkaba Rēdliha piespēles nokārto Jānis Straupe. Viņam piebalso Mārtiņš Gipters, gūstot savus trešos vārtus spēlē. Pa vārtiem vēl Laura Ranceva un Laura Bajaruna rēķinā – 8:1 Kurbads labā.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji