HK Kurbads labdarības spēlē ziedos Ikšķiles maznodrošinātajām ģimenēm
22/12/2017
HK Kurbads labdarības spēlē ziedos Ikšķiles maznodrošinātajām ģimenēm

Ledus hallē “Kurbads” 27. decembrī plkst. 19.15 Latvijas kausa hokejā pusfināla spēlē starp HK “Kurbads” un “Liepāja/Optibet” komandām norisināsies labdarības akcija ar mērķi dāvāt ziemas priekus Ikšķiles maznodrošinātajām ģimenēm un senioriem.

 

Ienākumi no spēles biļetēm un ziedojumu kastītes un dažādiem konkursiem tiks novirzīti ziemas sporta inventāra iegādei un apģērba iegādei Ikšķiles novada ģimenēm un senioriem, kas labprāt nodarbotos ar dažādām fiziskām aktivitātēm ziemā, bet nepietiek līdzekļu dažāda inventāra iegādei.

 

“Ar Ikšķiles novada pašvaldību mums ir izveidojusies abpusēji izdevīga sadarbība. Iepriekšējos gadus esam vadījuši sporta stundas Ikšķiles skolās gan zālē, gan āra slidotavās, kā arī stāstījuši par hokeju un veselīgu dzīvesveidu. Šogad palīdzēsim iedzīvotājiem, kam diemžēl nepietiek līdzekļu, piemēram, slēpju iegādei. Esam par veselīgu dzīvesveidu, tāpēc visa komanda labprāt iesaistāmies šajā akcijā!” par akciju stāsta hokeja kluba “Kurbads” kapteinis Toms Bluks.

 

Akcijā iesaistījies arī Čehijas ekstralīgas hokeja kluba „HK Mountfield” un Latvijas izlases labākais aizsargs Oskars Cibuļskis, kurš ir sarūpējis sava kluba autentisko spēles kreklu ar visas komandas, tajā skaitā komandas biedra, Latvijas izlases uzbrucēja Andra Džeriņa, parakstiem. Jebkuram interesentam būs iespēja tikt pie šī krekla, pirms spēles iegādājoties konkursa ripu un raidot to vistuvāk laukuma centram.

 

“Kurbads uzrunāja mani ar piedāvājumu iesaistīties un to ar lielu prieku pieņēmu, jo mana dzimtā vieta ir ļoti tuvu Ikšķiles novadam, kā arī uzskatu, ka tas ir cēls mērķis – dot iespēju nodarboties ar veselīgu dzīvesveidu arī ziemā ikvienam gribētājam!” Oskars Cibuļskis atklāj, kā iesaistījies projektā.

 

Biļetes uz spēli iespējams iegādāties vietnē https://www.bezrindas.lv, kā arī “Kurbads” ledus halles kasēs. Pensionāriem, invalīdiem un bērniem līdz 14 gadu vecumam ieeja bez maksas.

 

Arī pērn Ziemassvētku laikā hokeja klubs “Kurbads” rīkoja labdarības spēli – mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša rehabilitācijai.

 

HK “Kurbads” ir dibināts 1996. gadā un ir viens no tradīcijām bagātākajiem hokeja klubiem Latvijā. Komanda trīs gadus(2014, 2015, 2016) pēc kārtas izcīnīja Latvijas vicečempionu titulu, bet šajā pavasarī beidzot kļuva par Latvijas čempioniem. Komanda starpsezonā papildinājās ar vairākiem Latvijā zināmiem hokejistiem – Jāni Spruktu, Mārtiņu Cipuli un Jēkabu Rēdlihu, bet treneru kolektīvām pievienojās Artūrs Irbe.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji