HK Kurbads pievienojas jauni spēlētāji
09/07/2019
HK Kurbads pievienojas jauni spēlētāji

Starpsezonā hokeja klubam Kurbads pievienojušies vairāki spēlētāji – Ričards Birziņš, Lauris Bajaruns un Sandis Zolmanis, iepazīstināsim mazliet tuvāk ar viņiem.

Ričards Birziņš ir spēli veidojošs aizsargs, kas var lieliski ievadīt uzbrukumus un veiksmīgi darboties skaitliskajā vairākumā, kā arī ir prasmīgs tiešo pienākumu pildītājs. Pēdējās divas sezonas Ričards aizvadīja Anglijas hokeja līgas komandā Fife Flyers. Pērnsezon 58 spēlēs sakrājot 20(3+17) punktus, bet gadu iepriekš 56 mačos 30(7+23). “Pēdējos gadus esmu pavadījis dažādās ārzemju komandās gan Eiropā, gan ASV, un ir pienācis brīdis, kad gribu atgriezties mājās. Tāpēc esmu priecīgs, ka izdevās vienoties ar HK Kurbads, kura sastāvā zinu daudzus spēlētājus, un ticu, ka kopā esam spējīgi cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem. Ar nepacietību gaidu jaunās sezonas sākumu!” Ričards Birziņš par pievienošanos Kurbads komandai. Ričards ir izvēlējies sev ierasto 43. numuru.

Lauris Bajaruns aizvadīto sezonu iesāka HK Liepāja rindās, bet uzreiz pēc sezonas sākuma pārcēlās uz Francijas otrās līgas komandu Marseille, kur 24 spēlēs iekrāja 30(10+20) rezultativitātes punktus. Uzbrucējs izceļas ar lielisku nūjas tehniku, spēles izpratni un vārtu gūšanas izjūtu. “Pēc vairākām sezonās leģionāra maizē esmu nolēmis atgriezties Latvijā, kur vairākkārt esmu iesācis sezonu, lai dotos tālāk. Zinu, ka sportiskais līmenis OHL ir augsts un ka būs grūtas cīņas ledus laukumā, lai pavasarī kaklā kārtu zelta medaļas. Esmu priecīgs būt kopā ar HK Kurbads šajā izaicinājumā! Lauris pārstāvēja Latvijas izlasi 2015. gada pasaules čempionātā, kā arī spēlējis tādu valstu līgās kā Čehijā, Slovākijā, Baltkrievijā, Dānijā, Francijā. Uzbrucējs izvēlējies 59. numuru.

Centra uzbrucējs Sandis Zolmanis pēc vienas sezonas Francijas spēcīgākajā hokeja līgā atgriezies hokeja kluba Kurbads sastāvā, ar kuru kopā iepriekš izcīnījis divas zelta medaļas. Pērnsezon Sandis Magnus līgas komandas Mulhouse sastāvā regulārajā sezonā 44 spēlēs sakrāja 32(7+25) rezultativitātes punktus, ieņemot trešo vietu komandas bombardieru sarakstā. Spēlēs par palikšanu augstākajā līgā uzbrucējs guva četrus vārtus piecās spēlēs, palīdzot komandai saglabāt vietu Magnus līgā. “Esmu priecīgs atgriezties mājās pēc vienas sezonas prombūtnes. Zinu, ka komandai kodols nav mainījies kopš brīža, kad biju komandā. Esmu pārliecināts, ka varēsim cīnīties par visaugstākajiem mērķiem gaidāmajā sezonā,” par atgriešanos komandas rindās stāsta Sandis Zolmanis. Komandā Sandis spēlēs ar 19. numuru, bet HK Kurbads gatavošanos sezonai uzsāks jūlija pēdējā nedēļā.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji