HK Kurbads savā laukumā pieveic arī Lido
19/01/2019
HK Kurbads savā laukumā pieveic arī Lido

Sestdien Kurbads ledus hallē laukuma saimnieki ar pārliecinošu rezultātu 5:1 pārspēja turnīra pastarīšus hokeja klubu Lido!

Spēles sākumā Lido komanda spēja demonstrēt organizētu un precīzu aizsardzību, bet arī HK Kurbads vairāk centās izspēlēt uz tukšiem vārtiem, nekā apdraudēt Kārļa Reiņa Ribas vārtus. Caurumi atrodas arī visstiprākajos bastionos – Mārtiņš Oskars Freimanis ar savlaicīgu un precīzu piespēli vienatnē pret vārtsargu izvirza Mārtiņu Cipuli, kurš šādas situācijas realizē. Pavisam drīz Mārtiņa Giptera metienu vārtos pāradresē Koba Jass, savā pirmajā spēlē pēc atgriešanās HK Kurbads rindās gūstot vārtus. Perioda vidusdaļā Jēkabs Rēdlihs sadursmē ar pretinieku gūst traumu, kādēļ spēli vairs nespēj turpināt.

Pāvils Galsons, krievu leģionārs, spēj atgriezt kaut minimālu intrigu otrā perioda sākumā, izmantojot nesaprašanos mājinieku aizsardzības zonā. Perioda vidusdaļā Mārcis Zembergs ar skaistu metienu vārtu devītniekā atgriež divu ripu pārsvaru valsts čempioniem, bet Edgars Homjakovs ar metienu no aizvārtes panāk jau 4:1.

Noslēdzošā trešdaļa vairāk ir formalitāte – Kurbads cenšas gūt efektīvus vārtus, tomēr tikai vienu reizi ripa šķērso vārtu līniju – jau devīto spēli pēc kārtas neapturams ir Juris Upītis! Lido teju divas minūtes ir iespēja spēlēt lielajā skaitliskajā vairākumā, tomēr droši nospēlē gan aizsardzības līnija, gan Denijs Romanovskis.

Spēlē uzvaru ar 5:1 svin mājinieki, kuriem nākamā spēle paredzēta trešdien Liepājā!

 

 

Foto galerija ( 45 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji