HK Kurbads un AGNI pasniedz dāvanu kamīnu stila ikonas autoram
18/05/2018
HK Kurbads un AGNI pasniedz dāvanu kamīnu stila ikonas autoram

Kamīnu pasaules viens no vadošajiem uzņēmumiem Focus nedēļas sākumā svinēja 50 gadu jubileju. Ielūgto viesu vidū Francijas pilsētā Viols-le-Fort bija arī AGNI kamīnu salona īpašnieks un HK Kurbads spēlētājs Hārdijs Parādnieks, kurš Focus dibinātājam, pasaulē atzītam dizaineram Dominikam Imbertam (Dominique Imbert) dāvānā no uzņēmuma un hokeja kluba Kurbads pasniedza hokeja kreklu un fotogrāfiju ar kamīnu Kurbads ledus hallē.

 

Uzņēmuma slavenākais produkts, Gyrofocus kamīns ir uzstādīts Kurbads ledus hallē, Latvijas hokeja čempionu Kurbads mājvietā. Kurbads halle varētu būt vienīgā ledus halle Ziemeļeiropā, kas savā interjerā var lepoties ar kamīnu, turklāt pasaulslavena dizainera veidotu.

 

Dominiks Imberts atzinīgi novērtē kamīna klātbūtni ledus hallē: “Esmu pieredzējis, ka manis veidotos kamīnus uzstāda visdažādākajās vietās, piemēram, Norvēģijas klintīs, lai vērotu ziemeļbriežus, bet pirmo reizi dzirdu, ka Gyrofocus kamīns būtu uzstādīts ledus hallē, neierasti pat man, bet kāpēc ne? Halles apmeklētāji noteikti jūtas ļoti lutināti!”

 

Gyrofocus ir kamīnu simbols un nozares dizaina revolūcija. Dominiks Imberts radīja šo kamīnu tālajā 1968. gadā. Tas unikāls ar to, ka ir pirmais iekarināmais un 360 grādos grozāmais kamīns pasaulē. Gyrofocus kamīns ir stila ikona, jo 2009. gadā tika atzīts par pasaulē skaistāko objektu. Tieši tāds pats kā Kurbads ledus hallē atrodams arī Ņujorkas Gugenheima muzejā.

 

Kurbads ledus halle apmeklētājiem savas durvis vēra 2017. gada augustā. Gyrofocus kamīna uzstādīšanu ledus hallē veica kamīnu salons AGNI, kas ir ekskluzīvs Focus partneris Latvijā un darbojas jau no 1993. gada.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji