HK Kurbads uzvar mājās un pakāpjas uz trešo vietu
02/02/2019
HK Kurbads uzvar mājās un pakāpjas uz trešo vietu

Latvijas hokeja čempionāta līdzjutēji Kurbads ledus hallē atkal tika lutināti ar lielisku maču starp HK Kurbads un HK Prizma. Laukuma saimnieki izšķirošo pārsvaru iekrāja otrajā periodā, gūstot četrus bezatbildes vārtus. Skanot beigu sirēnai rezultāts bija 7:3 HK Kurbads labā!

Pirmajā periodā liels pārsvars laukumā ir valsts čempioniem, tomēr Prizma spēj sekmīgi un organizēti aizstāvēties. Viesi pirmie gūst vārtus -precīzs no vārtu priekšas ir Armands Bērziņš. Līdz perioda izskaņai janvāra mēneša labākais spēlētājs Mārtiņš Cipulis izlīdzina rezultātu.

Otrā trešdaļa aizrit HK Kurbads zīmē – vispirms vēlreiz Mārtiņš Cipulis gūst vārtus, bet pavisam drīz viņam piebalso arī Juris Štāls. Uguņošana ar to neapstājās – viņam piebalso Edmunds Augstkalns un Edgars Homjakovs. Pie rezultāta 5:1 un spēles ritējuma laukumā pēc spēlētām 40 minūtēm, noslēdzošā trešdaļa ir vairāk formalitāte.

Pēdējā periodā komandas apmainās ar diviem vārtu guvumiem. HK Kurbads rindās skaistus vārtus gūst Konstantīns Puškarjovs, Prizmas komandā ar precīziem raidījumiem atbild Edijs Brahmanis un Patriks Marcinkēvičs, bet Lauris Rancevs pēdējā minūtē raida ripu jau tukšos vārtos – 7:3.

Foto galerija ( 40 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji