HS “Kurbads” Atvērto durvju diena 2024
04/05/2024
HS “Kurbads” Atvērto durvju diena 2024

Maija sākumā aizvadīta ikgadējā hokeja skolas “Kurbads” Atvērto durvju diena, kas pulcēja daudzus jaunos hokeja entuziastus.

Šogad Atvērto durvju dienā piedalījās gan puiši, gan arī vairākas meitenes, apliecinot tendenci, ka arvien vairāk meiteņu tieši hokeju izvēlas kā savu sporta veidu.

Kurbads ledus hallē aizvadītais pasākums bija veltīts bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem, un tajā jauniešiem bija iespēja iepazīt hokeju kā aizraujošu sporta veidu. Profesionālu treneru – Toma Bluka, Ričarda Antona un Lailas Dekmeijeres-Trigubovas vadībā, jaunieši piedalījās stundu garā ledus nodarbībā, apgūstot slidošanas tehnikas pamatus un izspēlējot dažādās rotaļās, kas apvienoja vairākus slidošanas un hokeja elementus. Nodarbības beigās mēs kopā devāmies ekskursijā pa Kurbads ledus halli, kur iepazinām tās vēsturi un hokejistu ikdienu.

Pateicībā par jauniešu un viņu vecāku izrādīto interesi un drosmi – vēlamies citēt slavenā amerikāņu rakstnieka Reja Bredberija vārdus: “Dzīvot nozīmē izmēģināt lietas, lai redzētu, kā tās darbojas”.

Gaidīsim jūs atkal Kurbadā!

Foto galerija ( 6 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji