Izbraukumā atstājam sausā Lido hokejistus
22/11/2018
Izbraukumā atstājam sausā Lido hokejistus

Vienīgajā Optibet hokeja līgas spēlē ceturtdienas vakarā Mogo ledus hallē Lido hokejisti ar rezultātu 8:0 piekāpās Latvijas čempioniem hokeja klubam Kurbads, kam šī bija jau piektā spēle septiņu dienu laikā.

Jau līdz ar pirmo iemetienu neapšaubāms teritoriālais pārsvars piederēja viesiem. Lido komandai piekliboja disciplīna, kas situāciju sarežģīja vēl vairāk. Ja pirmo mazākumu saimnieki izturēja, tad otrajā rezultātu atklāja Toms Bluks, raidot ripu vārtu tuvajā stūrī no zilās līnijas. Kurbads turpina uzbrukt – vēl vienu vairākumu realizē Mārtiņš Gipters, bet perioda pēdējā minūtē Mārcis Zembergs no vārtu priekšas panāk jau 3:0. Par Kurbads pārsvaru liecina arī unikāls fakts – Lido neizdarīja nevienu metienu pa Denija Romanovska vārtiem.

Otrajā periodā rit līdzīgs scenārijs – Kurbads dominē. Vispirms Jēkabs Rēdlihs no zilās līnijas gūst ceturtos vārtus, tad Mārtiņš Cipulis pēc skaistas Jura Upīša piespēles panāk jau 5:0. Seko vārtsargu maiņa – Antona Naumova vietā stājas Kārlis Reinis Riba. Pēc piecām minūtēm spiests kapitulēt ir arī viņš – Toms Hartmanis mazākumā izskrien vienatnē un raida ripu starp kājsargiem. Nepilnas 20 sekundes vēlāk vēlreiz “mājiņā”, arī mazākumā, iemet Edgars Homjakovs.

Trešais periods ir formalitāte – savus otros vārtus spēlē gūst Homjakovs, bet Lido komandai reāla vārtu gūšanas iespēja rodas tikai pēdējā minūtē, bet uzdevuma augstumos ir Denijs Romanovskis.

HK Kurbads spēļu maratons turpinās jau sestdien, kad mājās notiks principiālais duelis ar Mogo hokejistiem!

Foto galerija ( 26 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji