Kontinentālā kausa 3. kārtu iesākam ar uzvaru pār mājiniekiem
18/11/2017
Kontinentālā kausa 3. kārtu iesākam ar uzvaru pār mājiniekiem

Piektdienas vakarā hokeja klubs “Kurbads” Kontinentālā kausa 3. kārtas vakara spēlē Dānijā aizvadīja cīņu ar Rungsted Seier Capital komandu. Lai arī mājinieki tika uzskatīti par neapšaubāmiem divcīņas favorītiem, uzvaru mačā ar rezultātu 8:4 izcīnīja rīdzinieki.

Rungsted hokejisti no pirmajām minūtēm vērpa ofensīvu virpuļus, un varēja gavilēt jau spēles otrajā minūtē. Tomēr turpinājumā, Kurbads komandai nopelnot iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, svaru kausi ātri nosvērās par labu viesiem – vispirms Jānis Sprukts bija veiklākais vārtu priekšā. Tad Aleksandrs Galkins izmantoja lielisku Gata Gricinska piespēli. Tad lieliska saspēle, kuru noslēdz Martins Lavrovs, un rezultāts jau ir 3:1 Kurbads labā. Tiesa līdz perioda beigām mājinieki spēj izlīdzināt rezultātu, izmantojot nesaprašanos aizsardzībā.

Otrā perioda sākums liecināja, ka vārtu krusa ir apstājusies, tomēr pēc Brendona Neša vārtiem uzbrukumu virpuļus sāka vērpt arī Kurbads spēlētāji – vispirms Gatis Gricinskis iegūst ripu pēc spiediena mājinieku zonā un izlīdzina rezultātu, bet mirkli vēlāk Edgars Brancis ar viltīgu metienu vadībā izvirza jau Latvijas čempionus.

Trešajā periodā rit ļoti atbildīga spēle – neviena komanda nevēlas kļūdīties un atdot iniciatīvu pretiniekiem. Pavērsiena punkts izrādās dāņu rupjība pret Sandi Zolmani, seko 5 min lielais vairākums, kas tiek izspēlēts kā pa notīm. Vispirms Jānis Sprukts, tad Mārtiņš Gipters un visbeidzot Martins Lavrovs panāk jau 8:4. Tāds rezultāts saglabājas arī līdz spēles beigām – uzvara un 3 punkti turnīra tabulā.

Nākamā spēle jau rīt 17:00 pret Baltkrievijas vicečempioniem Minskas Junostj.

Foto galerija ( 15 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji