Kontinentālo kausu iesākam ar zaudējumu
16/11/2018
Kontinentālo kausu iesākam ar zaudējumu

Ar maču starp HK Kurbads un Gomeļ komandām 16. novembra pēcpusdienā iesākās Kontinentālā kausa pusfināls. Lai arī spēles laikā izdevās pietuvoties vienu vārtu attālumā, tomēr pēc izgāztas pirmās trešdaļas un daudziem noraidījumiem tika piedzīvots zaudējums ar 2:6.

Ar pirmajām minūtēm iniciatīva piederēja Baltkrievijas komandai, un arī līdz pirmajiem vārtiem nebija ilgi jāgaida – precīzs no vārtu priekšas pēc labas saspēles bija Jevgēņijs Solomonovs. Pēc nesaprašanās aizsardzībā septītajā minūtē tiek zaudēti vēl vieni vārti, kad izceļas Mihails Prus. Atsevišķi momenti izdodas arī HK Kurbads komandai, tomēr vārti netiek gūti. Seko noraidījumi, kuru spēj izmantot Gomeļ hokejisti – 3:0 panāk Andrejs Kolosovs. Līdz perioda beigām HK Kurbads vēl divas reizes tiek atstāts mazākumā, bet spēj sekmīgi aizstāvēties.

Otrajā trešdaļā Latvijas čempioni izskatās krietni aktīvāki, tiekot arī pie izdevības spēlēt skaitliskajā vairākumā. Pēc Renāra Valtera precīzas piespēles vārtsargu pārspēj Toms Bluks, samazinot rezultāta starpību. Gomeļ komandai tiesneši dod vēl vienu iespēju izmantot viena vīra pārsvaru, bet notiek negaidītais – Edgars Homjakovs pēc lieliska presinga iegūst ripu, piespēlē to uz vārtu priekšu Eļizeram Šerbatovam, kurš gūst pirmos vārtus komandas sastāvā. Seko vairāki noraidījumi no Kurbads puses, paliekot pat trijatā. Divu vārtu pārsvaru atjauno Gomeļ spēlētājs Aleksandrs Sirejs. Pēc diviem periodiem 4:2 Gomeļ komandas labā.

Diemžēl trešajā periodā cerības atspēlēties dzēš vairāki noraidījumi, kas liedz iegūt spēles iniciatīvu. Baltkrievijas kausa ieguvējiem izdodas Kurbads komandu noķert uz pretuzbrukumiem un gūt vēl divus bezatbildes vārtus.

Rīt, plkst. 16.oo pēc Latvijas laika aizvadīsim spēli ar Kazahstānas čempioniem – Arlan Kokshetau.

Foto galerija ( 25 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji