Kristers Gudļevskis aizvada meistarklasi HS “Kurbads” vārtsargiem
15/10/2020
Kristers Gudļevskis aizvada meistarklasi HS “Kurbads” vārtsargiem

Oktobrī ar vairākām meistarklasēm Hokeja skolas “Kurbads” ledus treniņos piedalījās Latvijas hokeja valstsvienības vārtu vīrs Kristers Gudļevskis, kurš dalījās ar savu pieredzi un sniedza padomus mūsu sporta skolas vārtsargiem.

Kristers devās uz ledus, lai maksimāli precīzi demonstrētu vingrinājumus un izstāstītu “Kurbads” jaunajiem vārtsargiem visas nianses, kurām jāpievērš uzmanība, lai kļūtu par profesionāļiem.

Treniņos “Kurbads” vārtsargi izpildīja dažādus uzdevumus, gan kopā, gan atsevišķi, kad Kristers rādīja piemēru, bet jaunie “Kurbads” vārtsargi pēc mirkļa ar papildus degsmi turpināja vingrinājumu.

Kristers atzina, ka hokejs ir viens no sporta veidiem, kuros vārtsarga loma komandas panākumos ir milzīga. Vārtsargs visu laiku ir laukumā un spēlē galveno lomu komandai izšķirošos mirkļos – apturot pretinieku uzbrukumus un neļaujot komandai zaudēt vārtus. “Man ir liels prieks redzēt, ka jaunie Latvijas vārtsargi tik agrā vecumā labi ir apguvuši vārtsargu tehniku. Uzskatu, ka nākotnē varam būt droši par vārtsargu līniju Latvijas izlasē! Novēlu viņiem ar tādu pašu degsmi turpināt savas hokeja gaitas, lai pavisam drīz piepildītu savus sapņus,” pēc pēdējās meistarklases sacīja Latvijas izlases vārtsargs.

Kopā ar Kristeru Gudļevski meistarklasē piedalījās arī HS “Kurbads” vārtsargu treneris Denijs Romanovskis, kurš  uzsvēra Latvijas izlases vārtsarga lielo pieredzi un zināšanas: “bija prieks kopā strādāt un darboties “Kurbads” vārtsargu iemaņu attīstīšanā un pilnveidošanā,” sacīja Denijs.

Paldies Kristeram Gudļevskim par dalību meistarklasēs un novēlām veiksmi un panākumus jaunu virsotņu iekarošanā!

Foto galerija ( 15 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji