Kurbads mājās neatstāj cerības HS Rīga komandai
14/11/2019
Kurbads mājās neatstāj cerības HS Rīga komandai

Pēc starptautiskā pārtraukuma savas gaitas Latvijas hokeja čempionātā atsāka hokeja klubs Kurbads, kas savā laukumā uzņēma HS Rīga hokejistus. Lai arī spēles pirmā trešdaļa neliecināja, ka gaidāms nospiedošs vienas komandas pārsvars, mača beigās Kurbads svinēja uzvaru ar 9:0, sauso spēli aizvadot Denijam Romanovskim.

Līdz ar pirmo iemetienu teritoriālais pārsvars pieder laukuma saimniekiem, tomēr viesi spēj organizēt disciplinētu aizsardzību, izslēdzot bīstamas vārtu gūšanas iespējas. Rūdolfa Gusta Lazdiņa cietoksni gan iekaro Juris Štāls, esot pirmais pie atlēkušās ripas un atklājot mača rezultātu. Tie arī izrādās vienīgie vārti periodā.

Otrajā periodā gan svaru kausi ātri nosveras par labu čempionāta līderiem – vispirms Jānis Sprukts no vārtu priekšas dubulto rezultāta pārsvaru, bet perioda vidusdaļā Jānis Straupe panāk jau 3:0. Vēlāk Dāvis Straupe gūst vārtus mazākumā, bet viņam piebalso Juris Štāls, kurš nokārto dubli un panāk 5:0 pēc nospēlētām 40 minūtēm.

Noslēdzošajā periodā notikumu gaita laukumā nemainās – dominē saimnieki. Savus četrpadsmitos vārtus gūst Lauris Rancevs, mirkli vēlāk savus pirmos vārtus šī gada čempionātā gūst komandas kapteinis Toms Bluks. Bet spēli ar vārtiem noslēdz Dāvis Straupe un Mārcis Zembergs.

Nākamais mačs HK Kurbads jau sestdien, kad savā laukumā uzņemsim tuvākos sekotājus – HK Olimp!

Foto galerija ( 47 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji