Kurbads mājās pārspēj HS Rīgu
03/02/2018
Kurbads mājās pārspēj HS Rīgu

Sestdienas pēcpusdienā Kurbads ledus hallē mājinieki HK Kurbads uzņēma hokeja skolas Rīga hokejistus. Lai arī rezultāts pēc 2 periodiem solīja intrigu uz noslēdzošo trešdaļu, tomēr pēc 60 minūtēm pārliecinošu uzvaru ar 8:2 svinēja HK Kurbads.

Pirmajā periodā mājinieki spēlēja diezgan pasīvi, vairāk uzturoties laukuma stūros, nekā apdraudot Denija Romanovska vārtus. Arī viesi īsti netraucēja Guntaru Reisu. Pēc pirmā perioda neierasts bezvārtu neizšķirts.

Otrajā periodā HK Kurbads aktivizējas un droši saimnieko pa rīdzinieku zonu. Pirmie vārti tiek gūti pēc četrām nospēlētām minūtēm, kad Gatis Gricinskis ir pirmais pie atlēkušās ripas. Tūlīt pat Rīga atspēlē vārtus, kad vienatnē pret Reisu iziet Vladislavs Koniševs. HS Rīga prieki gan ir īsi, jo Jānis Straupe no vārtu priekšas atgūst pārsvaru mājiniekiem. Nokļūšana mazākumā Kurbadam neizvēršas veiksmīga, jo Bruno Bakanovs ar metienu vārtu augšējā stūrī atgūst līdzsvaru uz tablo. Periods gan aizrit Kurbads zīmē pēc precīza Riharda Remiņa metiena.

Lai arī rezultāts liek gaidīt intrigu pēdējā periodā, tomēr Gata Gricinska vārti piebremzē HS Rīga centienus atspēlēties. Bet noslēdzošajās desmit minūtēs mājinieki saber vēl četrus vārtus, precīzi ir Juris Upītis, Rihards Remiņš, Mārtiņš Cipulis un Hārdijs Parādnieks. Par Kurbads pārākumu visā spēlē liecina arī metienu attiecība – 54:18.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Gatis Gricinskis un Sergejs Piskunovs. Nākamā spēlē Kurbads komandai ļoti nozīmīga – Latvijas kausa fināls Arēnā Rīgā, otrdien plkst. 19.30.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji