Latvijas čempionātā uzvaram HK Lido
24/10/2018
Latvijas čempionātā uzvaram HK Lido

HK Kurbads ar spēli 24. oktobra vakarā pret hokeja klubu Lido atsāka savas gaitas Latvijas hokeja čempionātā. Kurbads ledus hallē mājiniekiem izdevās veiksmīgs spēles sākums, kas ļāva kontrolēt mača gaitu un svinēt drošu uzvaru ar 6:2.

Lai arī spēli aktīvāk iesāk Lido hokejisti, tomēr HK Kurbads iegūst iespēju darboties skaitliskajā vairākumā, kuru izdodas realizēt – Jānis Sprukts piespēlē uz tālo stabu, ripu mēģina pārķert Lido aizsargs – neveiksmīgi ieraidot to savos vārtos. Jāņa Sprukta uzbrukuma trijnieks ir neapturams mača sākumā – jau pēc pāris minūtēm Mārtiņš Cipulis noslēdz skaistu izspēli. Bet perioda desmitajā minūtē Toms Hartmanis no zonas vidus trešo reizi pārspēj Lido vārtsargu Kārli Reini Ribu, kuru pēc trešās kapitulācijas nomaina Antons Naumovs.

Arī viņš spiests kapitulēt otrā perioda sākumā, kad HK Kurbads vairākums, kuru noslēdz Juris Upītis neatstāj, viņam nekādas cerības. HK Kurbads pieviļ disciplīna un seko divi noraidījumi pēc kārtas. Lido ir iespēja divas minūtes spēlēt lielajā skaitliskajā vairākumā, kuru arī izdodas sekmīgi realizēt – precīzs no vārtu priekšas ir Bulats Galimovs. Perioda turpinājumā rupju kļūdu pieļauj Lido vārtsargs, uzdāvinot ripu Laurim Rancevam, kuram tā jāieslidina tukšos vārtos.

Trešajā periodā komandas apmainās ar vārtu guvumiem – HK Kurbads rindās precīzs ir Juris Štāls, bet Lido komandas sastāvā izceļas Arslans Iarulins.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Mārtiņš Cipulis un Ņikita Ivanovs. Nākamais mačs HK Kurbads jau sestdien mājās pret HK Zemgale/LLU.

 

Foto galerija ( 35 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji