Latvijas simtajā dzimšanas dienā turnīru noslēdzam ar skaistu uzvaru pār Lionu!
19/11/2018
Latvijas simtajā dzimšanas dienā turnīru noslēdzam ar skaistu uzvaru pār Lionu!

Kontinentālā kausa turnīra noslēdzošajā spēlē par 3. vietu HK Kurbads tikās ar laukuma saimniekiem LHC Des Lions, kuras sastāvā spēlēja arī divi kādreizējie komandas spēlētāji Arturs Mickevičs un Martins Lavrovs.

Spēle iesākās ātrā tempā ar abpusējiem uzbrukumiem, tomēr mača rezultātu atklāj mājinieki ar skaistu un precīzu metienu no zonas vidus. Arī pēc vārtu zaudējuma Kurbads turpina spēlēt aktīvi un neilgi pirms trešdaļas beigām panāk izlīdzinājumu – precīzs no zilās līnijas ir Jēkabs Rēdlihs. Otrajā periodā nevienai komandai neizdodas gūt vārtus, pat spēlējot skaitliskajā vairākumā. Viss izšķirsies trešajā periodā.

Lūzums punkts ir trešdaļas sākumā, kad vairākumā Eļizers Šerbatovs nodemonstrē izcilu individuālo meistarību, paceļot ripu uz nūjas lāpstiņas, pārsteidz vārtsargu un burtiski ieliek ripu vārtos. Drīz Kurbads gūst arī trešos vārtus, kad pēc Šerbatova metiena ripu vārtos pāradresē Edgars Homjakovs. Liona izmisīgi cenšas atspēlēties, tomēr vairāk par vieniem vārtiem gūt nespēj.

HK Kurbads turnīru noslēdz trešajā vietā un neizcīna ceļazīmi uz superfinālu.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji