Mājās apturam arī Prizmas uzvaru sēriju!
28/11/2018
Mājās apturam arī Prizmas uzvaru sēriju!

Hokeja klubam Kurbads turpinot hokeja spēļu maratonu, trešdienas vakarā pretī stājās līgas līdervienība HK Prizma, kas bija uzvarējusi septiņas spēles pēc kārtas. Latvijas čempioni gan ar pārliecinošu un solīdu sniegumu spēja apturēt šo sēriju, uzvarot ar 3:1.

Pirmajā trešdaļā spēli kontrolē hokeja klubs Kurbads, bieži apdraudot Jāņa Auziņa sargātos vārtus, tomēr vārtsargs ir uzdevumu augstumos un glābj komandu pat šķietami bezcerīgās situācijās. Vārtus gan izdodas gūt Prizmas komandai, neilgi pēc vairākuma beigām viesi rada spiedienu uz Ulda Čalpas cietoksni, kur precīzākais izrādas Kristaps Riekstiņš.

Otrajā periodā noteikumus laukumā diktē saimnieki. Ar labu spēli izdodas arī līdzsvarot spēles rezultātu, kad skaista un ātra izspēle vairākumā ļauj labā metiena pozīcijā nokļūt Mārtiņam Gipteram, kurš ar metienu tuvējā stūrī gūst vārtus. Perioda vidusdaļā HK Kurbads paliek mazākumā, dodot Prizmai atgūt vadību, notiek gan pretējais – HK Kurbads izdodas aizskriet ātrā pretuzbrukumā un pēc Jāņa Straupes piespēles savus otros vārtus spēlē gūst Mārtiņš Gipters. 2:1 pēc divām trešdaļām sola aizraujošus notikumus spēles pēdējās divdesmit minūtēs.

Intrigu gan ļoti ātri apslāpē HK Kurbads pirmās maiņas uzbrucēji – Mārtiņa Cipuļa piespēli no aizvārtes vārtu guvumā pārvērš Toms Hartmanis, nodrošinot divu vārtu pārsvaru. Atlikušajā laikā Prizmas hokejistiem neizdodas pārņemt spēles iniciatīvu un likumsakarīgu uzvaru izcīna Kurbads komanda.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Mārtiņš Gipters  un Aleksejs Širokovs. Nākamais mačs jau sestdien izbraukumā pret HK Mogo, vēl viens Rīgas derbijs sagaida līdzjutējus!

Foto galerija ( 39 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji