Mājās atstājam sausā liepājniekus
13/11/2018
Mājās atstājam sausā liepājniekus

Otrdienas vakara vienīgajā Optibet hokeja līgas spēlē HK Kurbads uzņēma HK Liepāja komandu. Jau no pirmajām minūtēm labāku hokeju demonstrēja mājinieki, spēlēs beigās svinot uzvaru ar 6:0.

Pats spēles sākums jau ļoti veiksmīgs padodas HK Kurbads komandai, kad ar ātrām piespēlēm viens pret aizsargu tiek izvirzīts Mārtiņš Cipulis, kurš skaisti apspēlē pretspēlētāju un pārspēj arī vārtsargu Kristapu Nazarovu. Jau pēc pāris minūtēm, esot pirmajam pie ripas vārtu priekšā, savu pirmo golu HK Kurbads rindās iemet Ēriks Žohovs. Kurbads laukumā turpina darboties pārliecinošāk, tomēr uzbrukumus slāpē daudzie noraidījumi. Lai arī liepājnieku rindās spēlē Dinamo Rīga hokejisti Mārtiņš Dzierkals, Roberts Lipsbergs, kā arī izlases sastāvā lielisku sniegumu demonstrējušais Egils Kalns, tomēr mazākumā mājinieki darbojas ļoti pārliecinoši.

Otrais periods aizrit pēc līdzīga scenārija – Kurbads uzbrūk daudz vairāk, tomēr iegāž disciplīna. Vārtus gan gūst Latvijas čempioni, kad ar skaistu metienu vārtu devītniekā precīzs ir Toms Hartmanis.

Lai arī trešajā periodā liepājniekiem būtu jāatspēlējas, tomēr notiek pretējais, vispirms Juris Upītis cauršauj vārtsargu. Vēlāk Juris izceļas vēlreiz, kad pirmais ir pie atlēkušās ripas un ar atkārtotu metienu raida piekto ripu Kristapa Nazarova cietoksnī. Punktu spēlei pieliek Toms Bluks, kurš ar precīzu metienu no zilās līnijas panāk jau 6:0. Liepājniekiem tā arī neizdodas atslēgt Ulda Čalpas cietoksni!

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Mārtiņš Gipters un Miks Krišs Rungovskis. Nākamā spēlē HK Kurbads piektdien, kad Lionā spēkosimies ar Baltkrievijas kausa ieguvējiem HK Gomel.

Foto galerija ( 28 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji