Mājās nospiežam HK Zemgali un svinam kārtējo uzvaru
18/09/2019
Mājās nospiežam HK Zemgali un svinam kārtējo uzvaru

Trešdienas vakarā Kurbads ledus hallē tikās abas pašreizējās OHL līderkomandas – mājinieki HK Kurbads uzņēma viesus no Jelgavas Zemgali/LLU. Lai arī mača sākumā vadībā izvirzījās viesi, uzvaru ar 3:1 svinēja ķēves dēli.

Iniciatīva spēles sākumā pāriet kurbadiešu pusē, aizvien bīstamāk apdraudot Riharda Cimermaņa vārtus. Spēles septītajā minūtē Hārdijs Parādnieks izpilda efektīvu spēka paņēmienu, tomēr tiesneši ir nepielūdzami – uzbrukums galvā, kas tiek sodīts ar 5+20 sodu. Kurbadam teju izdodas izturēt visas piecas minūtes, tomēr Rustams Begovs spēj realizēt skaitlisko vairākumu un pārspēt Uldi Čalpu, kā vēlāk izrādīsies, vienīgo reizi spēlē. Kurbads ātri pārņem iniciatīvu, ar vairākām labām iespējām. Realizēta gan tiek tikai viena, kad pāris sekundes līdz perioda beigām Lauris Rancevs izlīdzina rezultātu.

Otrajā periodā Kurbadam ir nospiedošs pārsvars, Jelgavas hokejistiem atliek tik piesprādzēties un izbaudīt karuseļus. Aizsardzības bastions gan turas vareni un kapitulē tikai 39. minūtē, kad Mārcis Zembergs raida ripu vārtu augšējā stūrī.

Trešajā periodā scenārijs nemainās, Kurbads droši kontrolē spēles gaitu, gūstot arī trešos vārtus, kad no iemetiena visus apmāna Sandis Zolmanis un uz tālo stabu piespēlē Laurim Bajarunam, kurš panāk 3:1. Lai arī Zemgale/LLU nokļūst iedzinējos jau ar divu vārtu pārsvaru, īsti apdraudēt Kurbads komandas vārtus neizdodas.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Krišjānis Rēdlihs un Daniels Goršānovs. Nākamais mačs HK Kurbads nākamo trešdien, kad mājās uzņemsim HK Liepāja.

Foto galerija ( 40 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji