Mājās pārliecinoši revanšējamies Prizmai
03/10/2018
Mājās pārliecinoši revanšējamies Prizmai

Kurbads ledus hallē Optibet hokeja līgas kārtas centrālajā spēlē starp čempioniem HK Kurbads un pašreizējiem līderiem pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 7:1 svinēja mājinieki, ar trim punktiem izceļoties Krišjānim Rēdliham.

Mača sākums veiksmīgāks padevās HK Kurbads hokejistiem, kad pēc vairākiem rikošetiem Lauris Rancevs tiek pie ripas un atklāj mača rezultātu. Turpinājumā gan tiesneši ir nežēlīgi pret mājiniekiem, piešķirot vairākus sodus pēc kārtas un ilgstoši atstājot mājiniekus trijatā. Prizma spēj izmantot divu vārtu pārsvaru – precīzs ir Sandis Grīnbergs. Kurbads spēj atgūt līdzsvaru spēlē, tomēr rezultāts līdz perioda beigu sirēnai nemainās.

Otrais periods aizrit Kurbads zīmē – vispirms Mārcis Zembergs no vārtu priekšas vēlreiz izvirza vadībā čempionus, pēc pāris minūtēm, realizējot skaitlisko vairākumu, viņam piebalso arī Krišjānis Rēdlihs, gūstot savus pirmos vārtus HK Kurbads kreklā. Trešdaļas vidū pēc Prizma hokejistu provokācijas izceļas skatāms kautiņš starp Mārci Zembergu un Aleksandru Jerofejevu, uzvarētāju grūti izšķirt, bet Jerofejevam šī spēle ir beigusies, tāpat kā Sergejam Pečuram. Kurbadam iespēja vēl vairākas minūtes spēlēt skaitliskajā vairākumā. Pielabojot Krišjāņa Rēdliha metienu, 4:1 panāk Mārtiņš Cipulis.

Trešajā periodā Prizmai jāmetas atspēlēties, tomēr šķiet, ka pietrūkst gan spēka, gan emocijas. Turpretī Kurbads spēj gūt vēl trīs bezatbildes vārtus – precīzi ir Krišjānis Rēdlihs, Mārtiņš Cipulis un Deivids Sarkanis.

Nākamais mačs HK Kurbads sestdien, kad viesos tiksimies ar HS Rīga.

Foto galerija ( 46 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji