Mūsējie Latvijas izlasēs
11/11/2019
Mūsējie Latvijas izlasēs

Aizvadītā nedēļa ar starptautisko pārtraukumu nacionālajos čempionātos bija ražīga hokeja kluba Kurbads spēlētājiem.

Lauris Bajaruns, Sandis Zolmanis un Ričards Birziņš Latvijas nacionālās valstsvienības sastāvā piedalījās Četru nāciju turnīrā Liepājā, divās spēlēs svinot uzvaras, bet izškirošajā mačā piedzīvojot minimālu zaudējumu pret Baltkrievijas komandu. Turnīrā 2. vieta.

Vienīgajā Latvijas klubu izlases turnīrā šosezon Latvijas komanda svinēja uzvaru visās trīs turnīra spēlēs – apakšgrupā pieveicot Kazahstānas U20 un Rumānijas izlasi, bet finālā ar 3:2 pārspējot Ukrainas valstsvienību. Laurim Rancevam turnīrā astoņi rezultativitātes punkti, Aleksandrs Galkins vadošās maiņas aizsardzībā, bet Denijam Romanovskim divi lieliski mači vārtos.

Toms Bluks kā U16 valstsvienības trenera asistents ar diviem audzēkņiem Kristu Corndorfu un Dāvi Deinatu sastāvā aizvadīja trīs pārbaudes spēles ar Norvēģijas vienaudžiem. Bilance – uzvara, zaudējums un zaudējums spēles pagarinājumā. Vēsturisks mirklis, jo pirmo reizi kāds no hokeja skolas audzēkņiem aizvada mačus kādā no Latvijas jauniešu izlases komandām.

Jēkabs Rēdlihs kā U20 izlases trenera asistents bija devies uz turnīru Baltkrievijā, kur Latvijas izlases piedzīvoja trīs zaudējumus trīs mačos.

 

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji