No Liepājas pārvedam sauso uzvaru
09/12/2018
No Liepājas pārvedam sauso uzvaru

OHL čempionāta kārtējā kārtā Latvijas čempioni HK Kurbads viesojās vēju pilsētā. Lai arī iepriekšejā vizīte Liepājā komandai noslēdzās ar zaudējumu, šoreiz viesi spēja izcīnīt drošu un pelnītu uzvaru ar rezultātu 4:0.

Kurbads komandai jau ar pirmajām minūtēm bija ievērojams pārsvars, tomēr to nekādi neizdevās pārvest uz rezultāta tablo. Līdz desmitajā minūtē Dāvis Straupe ar atkārtotu raidījumu iekaro Kārļa Zakrevska cietoksni, gūstot savus pirmos vārtus spēlē.

Mača lūzuma mirklis ir otrā perioda sākums, kad Kurbads īsā laika sprīdī spēj gūt divus vārtus – vispirms Mārcis Zembergs nodemonstrē izcilu individuālo meistarību un viltībā pārspēj liepājnieku vārtsargu, bet pēc pāris mirkļiem Juris Upītis, apspēlējis vairākus sāncenšus raida ripu Zakrevska vārtu augšējā stūrī.

Punktu spēlei pieliek Mārtiņa Oskara Freimaņa vārtu guvums. Pirmie vārti komandas sastāvā izdodas ļoti skaisti – viņš neapturot ripu pāradresē to vārtos. Kurbads svin savu trešo sauso uzvaru šajā sezonā – lielisks sniegums vārtos Uldim Čalpam, atvairīti visi 33 liepājnieku metieni.

Foto galerija ( 17 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji