Nolaužam arī turnīra līdervienību Mogo
31/01/2019
Nolaužam arī turnīra līdervienību Mogo

Trešdienas vakarā kārtējā Rīgas derbijā Kurbads ledus hallē nūjas krustoja mūžsenie pretinieki – hokeja klubs Kurbads un hokeja klubs Mogo. Neskatoties uz divu vārtu deficītu jau pirmā perioda sākumā, laukuma saimnieki spēja papildlaikā izraut uzvaru – 4:3.

Spēles sākums laukuma saimniekiem padevās pagalam neveiksmīgi, jo jau otrajā minūtē Agris Saviels ar tālu metienu no zilās līnijas trāpa vārtu devītniekā. Pēc pāris minūtēm veiksmīgu pretuzbrukumu noslēdz Andris Siksnis, un rezultāts kļūst jau 2:0 Mogo komandas labā. Pēc mirkļa Deniju Romanovski vārtos nomaina Uldis Čalpa, bet Kurbads nemet plinti krūmos, seko vairāki bīstami uzbrukumi, kuros nereti komandu glābj tikai Henrijs Ančs. Viņš gan ir spiests kapitulēt Jurim Štālam izgājienā pret vārtsargu – Juris ar nēerto nūjas pusi samazina rezultāta starpību. Laukuma saimnieku ofensīva neapstājas – Jānis Sprukts pēc kārtējās filigrānās Jura Upīša piespēles realizē skaitlisko vairākumu, panākot līdzsvaru. Perioda beigas gan pieder Mogo komandai – Krišs Lipsbergs ar metienu no zonas vidus atjauno pārsvaru viesiem.

Otrais periods aizrit ar bīstamiem uzbrukumiem no abu komandu puses, tomēr lieliski darbojas abu komandu vārtu vīri.

Minimāls pārsvars Mogo komandai un abu vienību azartiskais hokejs sola lielisku šovu skatītājiem trešajā periodā. Mogo vairāk domā par aizsardzību, cerot uz veiksmi pretuzbrukumos. Trīspadsmit minūtes taktika nes augļus līdz Mārtiņš Gipters realizē skaitlisko vairākumu. Pēc vārtu zaudējuma aktivizējas viesi, kas liek laukuma saimniekiem īsā laikā nopelnīt divus diezgan apšaubāmus noraidījumus. Teju divas minūtes ar divu vīru deficītu Kurbads spēj izturēt un aizvest spēli līdz pagarinājumam, kur Mogo komanda uz mirkli spēj iespiest mājiniekus aizsardzības zonā, tomēr aizraujas ar uzbrukumu un noguļ pretuzbrukumu – pēc īsas saspēles savus pirmos vārtus HK Kurbads rindās  gūst Konstantīns Puškarjovs – Kurbads svin uzvaru!

Nākamais mačs jau sestdien Kurbads ledus hallē pret HK Prizma!

Foto galerija ( 45 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji