Olimp izbraukumā izrādās stiprāks
16/12/2019
Olimp izbraukumā izrādās stiprāks

Sestdienas vakarā īsts Latvijas hokeja saldais ēdiens tika pasniegts inbox.lv ledus hallē – duelis starp hokeja klubu Kurbads un HK Olimp. Lai arī spēle bija līdzvērtīga, tomēr Olimp spēja iegūt pārsvaru un to noturēt, svinot uzvaru ar 3:1.

Pirmajās minūtēs laukumā notiek izlūkošana, ar atsevišķiem bīstamiem momentiem pie abu komandu vārtiem. Rezultāts tiek atklāts mača septītajā minūtē, kad Nikolajs Jeļisejevs realizē skaitlisko vairākumu, pārspējot Uldi Čalpu. Arī perioda turpinājumā rezultāts var mainīties uz abām pusēm, tomēr abi vārtsargi darbojas pārliecinoši.

Otrā perioda sākumā atkal uzspīd Olimp vadošā maiņa – pēc ilgstoša uzbrukuma vārtus gūst Kirils Galoha, panākot divu vārtu pārsvaru. Zaudētie vārti sapurina HK Kurbads komandu, kas pārņem mača iniciatīvu. Uz Ervīna Muštukova vārtiem tiek radīts liels spiediens, kas rezultējas ar precīzu Laura Bajaruna metienu no vārtu priekšas skaitliskajā vairākumā. Kurbads turpina uzbrukt, tomēr vairāki secīgi noraidījumi, tajā skaitā lielais sods Jēkabam Rēdliham ļauj uzelpot Olimp komandai. 20 sekundes līdz perioda beigu sirēnai Aleksandrs Jerofejevs realizē vairākumu – 3:1 pēc nospēlētiem diviem periodiem.

Trešajā periodā HK Kurbads ir divas iespējas darboties ar viena vīra pārsvaru, tomēr Olimp spēj organizēt precīzu un saskaņotu aizsardzību. Lielisks vārtos ir Ervīns Muštukovs, ļaujot laukuma saimniekiem svinēt uzvaru.

Par spēles labākajiem spēlētajiem tiek atzīti Lauris Bajaruns un Georgijs Pujacs. Tiekamies jau trešdien – Renāra Valtera atvadu mačā!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji