Otrajā spēles dienā atzīstam Junostj pārākumu
18/11/2017
Otrajā spēles dienā atzīstam Junostj pārākumu

Kontinentālā kausa D grupas otrās dienas spēlē aizvadījām spēli ar turnīra favorītiem Minskas Junostj. Taktiskā, laba līmeņa spēlē pārāki ar 4:2 izrādījās Baltkrievijas vicečempioni.

Pirmajā periodā iniciatīva piederēja Junostj hokejistiem. Pēc 2 iespējām spēlēt skaitliskajā vairākumā Kurbads hokejistiem izdodas spēles ritējumu izlīdzināt.

Spēles rezultāts tiek atklāts 32. minūtē, kad precīzs ir Aleksandrs Kogaļevs. Pēc pāris minūtēm Toms Bluks ar metienu no zilās līnijas panāk jau 1:1. Tomēr periodā pārsvars paliek Junostj zīmē – baltkrievus vēlreiz vadībā izvirza Maksims Parfejevecs.

Trešajā periodā Junostj komanda demonstrē ļoti precīzu spēli aizsardzībā, liedzot Kurbads hokejistiem apdraudēt Miļčakova cietoksni no bīstamām pozīcijām. Minskas vienība pēc Viktora Turkina un Alekseja Jefimeenko metieniem panāk trīs vārtu pārsvaru. Neilgi pēc tam Edgars Brancis atjauno intrigu spēlē. Spēle gan noslēdzas bez izmaiņām – 4:2 Junostj labā.

Rīt turnīra izšķirošajā dienā HK Kurbads plkst. 15.00 aizvadīs maču ar Šefīldas Steelers. Lai iekļūtu nākamajā kārtā, ir jāieņem vismaz 2. vieta.

Foto galerija ( 23 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji