Pārliecinoša uzvara un trīs punkti turnīra tabulā
29/11/2017
Pārliecinoša uzvara un trīs punkti turnīra tabulā

Latvijas hokeja čempionāta kārtējā spēlē mājinieki hokeja klubs Kurbads ar pārliecinošu uzvaru 8:2 pret hokeja skola Rīga komandu izcīnīja trīs punktus turnīra tabulā, lai arī pēc pirmajiem diviem periodiem spēlē saglabājās intriga.

Spēles rezultāts tiek atklāts piektajā minūtē, kad pēc aizsardzības partnera Mārtiņa Poreja piespēles Mārtiņš Gipters daudz nedomā un met, neapstādinot ripu, – 1:0 Kurbads labā. Pēc nesekmīgas spēles aizsardzībā Kurbads komanda tiek sodīta, kad precīzs no vārtu priekšas ir Vladislavs Koniševs, ieviešot līdzsvaru uz rezultāta tablo. Periods gan tiek noslēgts ar minimālu HK Kurbads pārsvaru, jo Artura Sorokina mesto ripu no zilās līnijas Denija Romanovska vārtos pāradresē Artūrs Logunovs.

Otrajā trešdaļā scenārijs ir līdzīgs – Kurbads uzbrūk,  bet jaunie rīdzinieki cenšas mājiniekus noķert uz pretuzbrukumiem. Vispirms precīzs ir Sandis Zolmanis, tad atbild Māris Ļeščovs, tomēr gala vārds pieder Kurbadam – Jānis Sprukts veiksmīgi nospēlē iemetienā, ripa nonāk pie aizsarga, vārtsargs ripu atvaira, bet vārtu priekšā ir Jānis, kurš panāk jau divu vārtu pārsvaru Kurbads hokejistiem.

Noslēdzošajā trešdaļā HS Rīga komandai ir jāatspēlējas, tomēr notiek pretējais – ar Jāņa Sprukta, Edgara Branča, Martina Lavrova un Mārča Zemberga metieniem tiek uzstādīts spēles gala rezultāts – 8:2 Kurbads labā.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Sandis Zolmanis un Elvis Dins Kalnbērziņš. Nākamā spēle Kurbads komandai paredzēta sestdien, 2. decembrī plkst. 15.00 pret Zemgale/LLU hokejistiem.

Foto galerija ( 41 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji