Pārliecinošs revanšs pret Prizma komandu
09/12/2017
Pārliecinošs revanšs pret Prizma komandu

Sestdienas pēcpusdienā Volvo ledus hallē savstarpējo cīņu aizvadīja hokeja klubs Kurbads un Prizma, iepriekšējā spēlē negaidītu uzvaru svinēja Prizma komanda, tomēr šodien iztika bez pārsteigumiem – 8:3 uzvara Kurbads komandai.

Spēles sākumā gan šķita, ka varētu atkārtoties iepriekšējās spēles scenārijs, kad skaitlisko vairākumu realizēja Juris Bērziņš otrajā minūtē. Līdz perioda vidum gan viesi atguva vadību pēc Jāņa Sprukta solo gājiena, kurā Sandis Zolmanis nopelna savu 100. punktu Latvijas čempionātā, un Toma Bluka šāviena Jāņa Auziņa vārtu devītniekā!

Otrajā periodā laukumā dominē hokeja kluba Kurbads hokejisti – vispirms Deivids Sarkanis izgājienā viens pret vienu panāk divu vārtu pārsvaru, bet pēc brīža Sandis Zolmanis arī gūst vārtus, panākot jau 4:1. Prizma hokejisti vienus vārtus atgūst, bet Kurbads atbild ar 3, kad precīzi ir Gatis Gricinskis, Toms Bluks un vēlreiz Deivids Sarkanis.

Trešais periods ir formalitāte – Kurbads vienībā vārtus gūst Martins Lavrovs, bet Prizma vienība ar Miķeļa Freimaņa precīzu metienu. Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Renārs Valters Kurbads komandā un Sandis Grīnbergs. Nākamais mačs Kurbads komandai paredzēts 20. decembrī, kad Liepājā norisināsies tradicionālais Lāči lido mačs.

Foto galerija ( 27 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji