Pēcspēles metienos pārāki izrādās Zemgale/LLU hokejisti
06/11/2017
Pēcspēles metienos pārāki izrādās Zemgale/LLU hokejisti

HK Kurbads, iepriekš izcīnot piecas uzvaras pēc kārtas, šovakar savā laukumā uzņēma Zemgale/LLU, kas iepriekšējās 2 spēlēs bija atņēmušas punktus gan Mogo, gan Liepājas komandām. Mazrezultatīvā spēlē laukuma saimnieki nespēja noturēt minimālu pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu ar 1:2, Zemgale/LLU komandai uzvaru izraujot pēcspēles metienos.

Spēle iesākās ar asiem uzbrukumiem pie abu komandu vārtiem, tomēr droši savu darbu pildīja gan Uldis Čalpa, gan Reinis Petkus. Pirmie vārti krīt perioda vidusdaļā, kad pretuzbrukumā aizskrien Martins Lavrovs, kura piespēli Jānis Sprukts pārvērš vārtu guvumā. Neliels teritoriāls pārsvars ir mājiniekiem, tomēr rezultāts nemainās.

Otrajā trešdaļā abām vienībām ir iespējas izmantot skaitlisko vairākumu, bet ar ripas dabūšanu vārtos nesekmējas. Vienā no uzbrukumiem Zemgale/LLU nogādā ripu uz Ulda Čalpas vārtu priekšu, kur acīgākais izrādās Kristaps Legzdiņš – 1:1.

Trešajā periodā diezgan liels pārsvars ir mājiniekiem, tomēr uzdevumu augstumos ir Petkus, brīžiem glābjot pat neticamās situācijās. Arī papildlaikā bīstamāk uzbrūk mājinieki, kas gan pie panākuma nenoved – seko soda metienu sērija.

Kurbadam vienīgais izceļas Edgars Brancis, bet Zemgale/LLU komandā precīzi ir Imants Ļeščovs un Vjačeslavs Minajevs. Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Mārcis Zembergs un Kristaps Legzdiņš. Nākamā spēle HK Kurbads būs jau Kontinentālajā kausā – 17. novembrī pret Rungsted Seier Capital komandu.

Foto galerija ( 36 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji