Piedzīvojam ceturto zaudējumu piecās spēlēs pret Zemgale/LLU
10/01/2019
Piedzīvojam ceturto zaudējumu piecās spēlēs pret Zemgale/LLU

Gandrīz pēc mēnesi ilgas pauzes Latvijas hokeja čempionāts atgriezās Kurbads ledus hallē, kur mājiniekiem pretī stājās pērnā gada finālisti Zemgale/LLU. Lai arī teju visu spēli pārsvars bija HK Kurbads, Jelgavas hokejisti spēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 5:2.

Spēle iesākas ar vairākiem noraidījumiem HK Kurbads komandas sastāvā, lai arī pirmos divus izdodas izturēt, liktenīgs izrādās trešais mazākums, kad rezultātu no vārtu priekšas atklāj Artjoms Ogorodņikovs. Mājinieki savas divas iespējas izmantot viena vīra skaitlisko pārsvaru neizmanto.

Kas neizdodas pirmajās 20 minūtēs, tas sanāk otrā perioda sākumā – kad vairākumā Mārtiņa Giptera mesto ripu vārtos pielabo Juris Upītis. Mājinieku prieki gan izvēršas īsi, jo pēc nepilnām divām minūtēm Julians Misjus no zonas vidus liek Uldis Čalpam kapitulēt otro reizi spēlē. HK Kurbads gan atkal spēj atspēlēties, kad izgājienu viens pret vienu izmanto Mārtiņš Cipulis. Neveiksmīga nesaprašanās perioda pēdējās sekundēs mājiniekiem maksā dārgi – tiek nozīmēts soda metiens, kuru sekmīgi realizē Ivans Ribčiks.

Lai arī HK Kurbads ir spiests atspēlēties, trešā perioda ievadā tiek zaudēti vārti. Pēc ceturtiem ielaistiem vārtiem Zemgale/LLU komanda pilnībā atdod spēles iniciatīvu un nocietina vārtu priekšu. Retos vārtu gūšanas momentus mājinieki nespēj izmantot – vēl vairāk jelgavnieki spēj gūt arī piektos vārtos, raidot ripu jau tukšos HK Kurbads vārtos.

Nākamā spēle HK Kurbads paredzēta pēc nedēļas, kad mājās tiks uzņemta hokeja skola Rīga komanda.

Foto galerija ( 33 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji