Pieredzes apmaiņas brauciens uz Zviedriju
21/10/2019
Pieredzes apmaiņas brauciens uz Zviedriju

Aizvadītajā nedēļā hokeja kluba Kurbads menedžeris Miks Kovtuns ar HS Kurbads galveno treneri Tomu Bluku bija devušies pieredzes apmaiņas braucienā uz Zviedriju, lai iepazītos ar labāko zviedru klubu iekšējo sistēmu, infrastruktūru, sporta skolas struktūru un darba organizāciju.

Vizītes laikā tika apmeklēti Djurgardens, AIK un Taby klubi. Kā pastāstīja Kurts Georgs Stepels, Djurgardens kluba viceprezidents, kurš personīgi izklāstīja iepazīstināja ar klubu, tad liels uzsvars tiek likts uz izglītošanu – gan audzēkņu, gan treneru un arī vecāku. Starp abiem klubiem panākta arī vienošanās par sadarbību sporta skolas līmenī.

Kluba pārstāvji bija vizītē arī uz Stokholmas hokeja federāciju, kas ir Zviedrijas hokeja federācijas apakšstruktūra, kas tieši atbild par Stokholmas reģiona hokeja dzīvi – čempionātu, tai skaitā SHL, organizēšanu, hokeja attīstību, bērnu sportu un citiem hokeja jautājumiem. Stokholmas hokeja federācija šobrīd apvieno 40 hokeja klubus. Zviedrijā kopumā ir 23 šādas reģionālās federācijas ar līdzīgām funkcijām.

Izglītojamies, lai kļūtu labāki!

Foto galerija ( 8 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji