Pirmajā spēlē neatstājam cerības Islandes komandai
19/10/2018
Pirmajā spēlē neatstājam cerības Islandes komandai

Piektdien, 19. oktobrī sākās Kontinentālā kausa 2. kārtas C grupas spēles, kur dienas otrajā mačā mājinieki hokeja klubs Kurbads aizvadīja spēli ar Islandes čempioniem Skautafelag Akureyrar. Visu spēli neradās šaubas par spēles iznākumu – pēc 60 minūtem Kurbads svinēja uzvaru ar 9:2.

Pamati uzvarai tika ielikti jau 2. minūtē, kad Edgars Homjakovs pirmo reizi pārspēja kanādiešu vārtsargu Ādamu Bukeboomu. Kurbads turpina saimniekot pa viesu zonu, regulāri apdraudot vārtus un liedzot aizskriet pretuzbrukumos. Otrie vārti krīt perioda devītajā minūtē, kad Toms Hartmanis ar skaistu metienu no zonas vidus dubulto pārsvaru. Trešos vārtus vēlreiz gūst Homjakovs pēc elegantas Jura Upīša piespēles.

Otrajā trešdaļā Kurbads turpina dominēt laukumā. Vispirms Edgars Homjakovs tiek neatļauti kavēts – seko soda metiens, ko viņš arī efektīvi realizē, gūstot Hat-trick! Drīz viņam piebalso Mārtiņš Cipulis un vēlreiz Toms Hartmanis. Homjakovs neapstājas pie trim vārtiem, gūstot arī savus ceturtos vārtus spēlē. Islandes komanda gan spēj gūt goda vārtus, kad ar spēcīgu metienu izceļas komandas spēlējošais treneris Jussi Siponens.

Trešais periods ir vairāk formalitāte – Kurbads komandā vārtus gūst Lauris Rancevs un Toms Bluks, bet Islandei precīzs ir Markus Laine.

Dienas pirmajā spēlē HC Donbass ar rezultātu 6:2 pārspēja Txuri Urdin komandu. Rīt, plkst. 14:00 Islandes komanda spēlēs pret HC Donbass, bet Kurbads 18:00 mērosies spēkiem ar Spānijas komandu!

 

 

Foto galerija ( 47 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji