Priecējam līdzjutējus un mājās uzvaram HK Liepāja
21/02/2019
Priecējam līdzjutējus un mājās uzvaram HK Liepāja

OHL čempionāta regulārās sezonas pēdējā mājas spēlē hokeja klubs Kurbads svinēja drošu uzvaru, ar rezultātu 5:1 pārspējot viesus no Kurzemes.

Pirmajā periodā iniciatīva pieder viesiem, kas krietni aktīvāk uzbrūk, izmantojot arī HK Kurbads vairākus noraidījumus. Kurbadu vairākas reizes glābj Uldis Čalpa, līdz arī viņš ir spiests kapitulēt deviņpadsmitajā minūtē, kad skaitlisko vairākumu no vārtu priekšas realizē Aleksandrs Visockis.

Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki pārņem spēles grožus – nopelna skaitlisko vairākumu un arī ātri to realizē. Savus kārtējos vārtus gūst Mārtiņš Gipters, kurš turpina savu rezultatīvo spēļu sēriju. Viņam piebalso viņa pārinieks Mārtiņš Oskars Freimanis, kurš ir pirmais pie atlēkušās ripas, izvirzot vadībā jau mājinieku komandu.

Noslēdzošā trešdaļa sākas ar vienas ripas pārsvaru par labu HK Kurbads. Minimālais pārsvars gan strauji pieaug – vispirms pēc skaistas saspēles ar Juri Upīti savus otros vārtus mačā gūst Mārtiņš Gipters. Tūlīt pat arī Upītis nodemonstrē sava metiena kvalitāti un panāk jau 4:1. Punktu mačam pieliek Lauris Rancevs, izgājienā viens pret viens uzstādot gala rezultātu – 5:1.

Mača labākie spēlētāji – Edmunds Augstkalns un Bruno Zabis. Nākamo kārtu HK Kurbads izlaiž, bet trešdien izbraukumā spēkosimies ar turnīra tabulas kaimiņiem – HK Zemgale/LLU.

Foto galerija ( 65 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji