Rezultatīvā mačā pieveicam Prizma komandu
16/01/2020
Rezultatīvā mačā pieveicam Prizma komandu

Trešdienas vakarā turpinājās Optibet hokeja līgas mači, vienā no kārtas spēlēm hokeja klubs Kurbads savā laukumā uzņēma turnīra pastarīšus Prizma/IHS hokejistus. Jau otrā perioda vidusdaļā neradās šaubas par mača uzvarētāju – 9:2 Kurbads komandas labā.

Mača pirmajā periodā jau izkristalizējās milzīgs HK Kurbads pārsvars, ko apliecina arī pārākums metienu skaitā – 21:4 Kurbads labā, lai arī tiek gūti tikai vieni vārti, kad skaitlisko vairākumu realizē Mārcis Zembergs.

Otrajā periodā slūžas ir vaļā un Niklāva Rauzas sargātajos vārtos sabirst vēl 4 ripas – precīzi ir Lauris Bajaruns, Mārcis Zembergs, Jānis Puriņš, Jānis Straupe. Dominējošs pārsvars mājiniekiem gan pēc snieguma, gan pēc rezultāta.

Scenārijs nemainās arī trešajā periodā Kurbads turpina gūt vārtus, jau pret Ņikitu Ustanoviču, kuru pārspēj divreiz Lauris Rancevs, bet pa reizei Jānis Straupe un Mārtiņš Porejs, bet Prizma neilgi pirms mača beigām spēj izmantot Kurbads atslābumu, kad kapitulēt Denijam Romanovskim liek gan Artūrs Apfelbaums, gan Kārlis Tiltiņš.

Jau sestdien Kurbads savā laukumā uzņems savus principiālos pretiniekus HK Mogo – tiekamies!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji