Savās mājās panākam 1:2!
26/03/2019
Savās mājās panākam 1:2!

Kurbads ledus halle pirmdienas vakarā uzņēma Latvijas hokeja čempionāta izslēgšanas spēļu finālsērijas 3. maču, kurā mājinieki spēja atspēlēt vienu vārtu deficītu un izcīnīt pirmo uzvaru sērijā ar 3:1!

Pirmās 20 minūtes spēlē noritēja ļoti augstā tempā, kuru veiksmīgāk spēja izmantot Mogo hokejisti, biežāk un bīstamāk apdraudot mājinieku vārtus. Lai arī Kurbads tiek pie iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr vārtus gūst tieši Mogo hokejisti – aizraušanās ar izspēli noved pie kļūdas, kas ļauj Rihardam Marenim izrauties vienatnē pret Uldi Čalpu un ar nūjas neērto pusi atklāt mača rezultātu.

Ja pirmais periods bija Mogo pusē, tad otrajā noteikumus laukumā diktē mājinieki, nereti iespiežot Mogo komandas spēlētājus ilgstoši aizsardzības zonā. Jau pašā perioda sākumā Mārtiņš Cipulis panāk izlīdzinājumu ar precīzu raidījumu no vārtu priekšas, bet 2:1 neilgi pirms beigu sirēnas panāk Jānis Sprukts ar tālu un precīzu metienu, izmantojot mirkli, kad Henrijs Ančs neredzēja metiena izdarīšanas brīdi.

Trešajā periodā Kurbads hokejistiem izdodas palielināt rezultāta starpību, kad Koba Jass no vārtu priekšas raida ripu starp Henrija Anča kājsargiem! Arī perioda turpinājumā mājinieki prasmīgi  slāpē Mogo ofensīvas viļņus. Spēle noslēdzas ar 3:1 Kurbads uzvaru, kas ļauj panākt 1:2 rezultātu sērijā. Ceturtais fināla mačs ceturtdien, plkst. 19:40 Kurbads ledus hallē!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji