Sezonas ievadā pārliecinoša uzvara pret liepājniekiem
08/09/2018
Sezonas ievadā pārliecinoša uzvara pret liepājniekiem

Optibet hokeja līgas sezonai starta šāviens tika dots 8. septembrī ar trim spēlēm. Kārtas centrālais mačs norisinājās Kurbads ledus hallē starp HK Kurbads un HK Liepāja. Iegūstot divu vārtu pārsvaru jau pirmajā periodā, uzvaru ar 7:1 svinēja mājinieki.

Pēc efektīvas iznākšanas laukumā dūmu un uguns pavadībā komandas nostājās uz zilās līnijas, lai noklausītos Aigara Kalvīša laba vēlējumus jaunajā sezonā. Spēli aktīvāk iesāk liepājnieki, kas negaidīti presē Kurbads aizsardzību, lai arī tā liecas, bet tomēr nelūzt. Spēles ritējums mainās 8. minūtē, kad vairākkārtēji centieni pārspēt Kārli Zakrevski vainagojas panākumiem pēc Jāņa Sprukta metiena. Perioda beigās Juris Štāls tiek pie veiksmīga rikošeta no stikla un dubulto pārsvaru.

Liepājnieku otrā perioda sākuma centienus atspēlēties apslāpē Jānis Straupe, kurš pēc Jura Upīša piespēles tiek garām aizsargam un pārspēj arī vārtsargu. Tuvāk perioda beigām skaistus vārtus gūst Edgars Homjakovs – pēc divām trešdaļām liels pārsvars Kurbadam gan laukumā, gan arī uz tablo.

Noslēdzošajā trešdaļā Kurbads pievieno vēl trīs vārtus, kad precīzi ir Renārs Valters, Lauris Rancevs un Jānis Straupe, bet liepājniekiem goda vārtus gūst Romāns Nekļudovs.

Par mača labāko spēlētāju tiek atzīts Uldis Čalpa, kurš atvairīja 29 no 30 liepājnieku metieniem. Nākamais mačs jau trešdien, kad Kurbads hallē viesosies Zemgale/LLU.

Foto galerija ( 50 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji