Sīvā cīņā piekāpjamies Mogo
20/01/2018
Sīvā cīņā piekāpjamies Mogo

Sestdienas pēcpusdienā Rīgas derbijā starp HK Kurbads un HK Mogo uzvaru ar rezultātu 3:2 izcīnīja mājinieki, vēl vairāk nostiprinoties turnīra tabulas pirmajā vietā.

Līdz ar pirmo iemetienu komandas spēlēja aktīvu hokeju, kas noveda pie vairākiem noteikumu pārkāpumiem, ļaujot komandām pārbaudīt savas skaitliskā vairākuma kombinācijas. Lai arī Kurbads spēlē vairākumā, Mogo izdodas lielisks pretuzbrukums un Jānis Ozoliņš perioda vidusdaļā atklāj mača rezultātu. Līdz pirmā perioda beigām viesi atgūst iniciatīvu un uzbrūk vairāk, tomēr pēc pirmajām 20 minūtēm vadībā mājinieki.

Otrā perioda sākumā Kurbads atbild ar vārtiem mazākumā, kad pēc ātras saspēles vārtu gūšanas pozīcijā tiek izvirzīts Mārtiņš Cipulis, kurš ar metienu vārtu augšējā stūrī pārspēj Henriju Anču. Tūlīt pat gan Mogo izmanto divu vīru vairākumu un atgūst vadību, kad no Dmitrija Moņas piespēles precīzs ir Miks Lipsbergs. Vārtu zaudējums neaptur Kurbadu no reidiem Mogo zonā, seko ātra saspēle, kurā Juris Štāls vienatnē pret Henriju Anču izrādās pārāks un panāk izlīdzinājumu. Pēc 2 periodiem uz tablo kaujiniecisks neizšķirts.

Trešais periods izšķirs derbija uzvarētāju. Veiksmīgs iemetiens, kad ripa nonāk pie Dmitrija Moņas izšķir spēles uzvarētāju – pieredzējušais uzbrucējs raida izcilu metienu tālajā devītniekā – 3:2. Turpinājumā vairāk uzbrūk Kurbads hokejisti, tomēr Mogo spēj organizēt precīzu aizsardzību, kas neļauj Kurbads komandai gūt vārtus.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Mārtiņš Cipulis un Dmitrijs Moņa. Trešdien, Kurbads ledus hallē abas komandas tiksies atkārtoti.

Foto galerija ( 22 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji