Smagā spēlē izcīnām uzvaru pret Narvu un pošamies uz Dāniju!
22/10/2017
Smagā spēlē izcīnām uzvaru pret Narvu un pošamies uz Dāniju!

Svētdienas vakarā Kontinentālā kausa noslēdzošajā spēlē  hokeja klubs Kurbads aizvadīja maču ar Igaunijas čempioniem Narva PSK. Slikti iesākot spēli, svaru kausi spēles beigās tomēr nosvērās par labu Kurbadam – uzvara ar 2:1.

Kurbads hokejisti ļoti miegaini iesāka spēli, kas neko neizšķīra, turpetī igauņi maču iesāka ļoti agresīvi, pārsteidzot mājiniekus ar regulāriem uzbrukumiem un metieniem pa vārtiem. Jau spēles piektajā minūtē ar atkārtotu metienu Aleksandrs Kuzņecovs izvirzīja vadībā Igaunijas čempionus, pārspējot Nilu Grīnfogelu. Kurbads daudz kontrolē ripu, tomēr uzbrukumi ir haotiski un vārti netiek gūti.

Otrajā periodā laukumā dominē mājinieki, tomēr lielisku sniegumu laukumā demonstrē igauņu vārtsargs Anatolijs Sizovs. Rezultāts tiek līdzsvarots pavisam drīz, kad pēc teicamas Jāņa Sprukta piespēles ripu vārtu augšējā stūrī raida Sandis Zolmanis. Kurbads turpinājumā daudz uzbrūk, bet rezultāts uz tablo nemainās.

Trešajā periodā turpinās nervoza spēle, līdz beidzot spēles piecdesmitajā minūtē Toms Bluks ar šķēlienu no zilās līnijas vadībā izvirza Kurbads komandu. Spēle noslēdzas ar minimālu mājinieku uzvaru – 2:1.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Toms Bluks un Kirils Iļjins. Bet par turnīra labāko vārtsargu direktorāta vērtējumā tiek atzīts Uldis Čalpa, labākais aizsargs – Renārs Valters, uzbrucējs – Maikls Cičī no GKS Tychy, bet par rezultatīvāko spēlētāju kļūst Mārtiņš Cipulis ar 6 punktiem.

Jau no 17. līdz 19. novembrim Kopenhāgenā norisināsies Kontinentālā kausa izcīņas 3. kārta, kur HK Kurbads pretiniekos būs Šefīldas Steelers, Minskas Junostj un vietējais Rungsted klubs.

 

Foto galerija ( 34 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji