Tikai papildlaikā izraujam uzvaru pret Dinaburgu
14/09/2019
Tikai papildlaikā izraujam uzvaru pret Dinaburgu

Sestdienas pēcpusdienā hokeja klubs Kurbads savā laukumā uzņēma Daugavpils Dinaburga komandu. Lai arī visu maču bija liels mājinieku pārsvars, uzvaru izdevās izraut tikai spēles papildlaikā.

Kurbads jau no mača sākuma uzspieda savu spēles zīmējumu, tomēr Daugavpils hokejisti bija sagatavojušies šādam scenārijam, turot drošībā savu vārtu priekšu un bloķējot metienus no distances, turklāt ļoti pārliecinoši darbojas viesu vārtsargs Iļja Dončenko. Kurbadam vairākas iespējas vairākumā, tomēr ar realizāciju nesokas. Dinaburgas hokejisti ar aktivitāti perioda otrajā pusē arī nopelna vairākus vairākumus, tomēr vārtus gūt neizdodas. Perioda pēdējā minūtē pirmais pie atlēkušās ripas pēc Krišjāņa Rēdliha metiena ir Jānis Sprukts – 1:0 pēc pirmajām 20 minūtēm.

Scenārijs nemainās arī otrajā periodā – Kurbads bombardē, bet kā mūris turas Dončenko. Spēle sagriežas kājām gaisā perioda vidusdaļā, kad mājinieki ir spiesti spēlēt trijatā pilnas divas minūtes. Tā ir iespēja Daugavpilij! Turklāt tā tiek 100% izmantota – vispirms Vadims Vabiščēvičs izlīdzina rezultātu, bet mirkli vēlāk Sergejs Pečura vēlreiz pārspēj Deniju Romanovski, vadībā izvirzot jau Dinaburgas spēlētājus.

Trešajā periodā Kurbadam ir tikai viens mērķis – atspēlēties. Jau pirmajā minūtē pēc lieliskas Jāņa Sprukta piespēles Juris Upītis panāk izlīdzinājumu. Mājinieki turpina ofensīvu, tomēr rezultāts vairs nemainās.

Viesi papildlaika vidū nopelna skaitliskā sastāvā pārkāpumu, kas ir īstais brīdis, lai vēlreiz nostrādātu saikne Sprukts – Upītis, pēdējais aukstasinīgi pārspēj lieliski spēlējošo Dončenko un nopelna komandai divus punktus!

Tiekamies jau trešdien, kad savā laukumā uzņemsim Zemgale/LLU!

Foto galerija ( 37 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji