Uzvaram Lido un nodrošinām otro vietu turnīra tabulā
02/03/2019
Uzvaram Lido un nodrošinām otro vietu turnīra tabulā

OHL čempionāta regulārās sezonas pēdējā kārtā HK Lido savā laukumā uzņēmu hokeja klubu Kurbads. Lai arī laukuma saimniekiem ātri izdevās iegūt divu vārtu pārsvaru, spēle noslēdzās ar pārliecinošu Kurbads uzvaru ar 7:2.

Jau mača sešpadsmitajā sekundē pirmos Lido vārtus gūst Rihards Romans, bet pēc trim minūtēm Bulats Galimovs izgājienā viens pret vienu ar Deniju Romanovski dubulto pārsvaru. Kurbads sāk uzbrukt arvien aktīvāk – devītajā minūtē pēc skaistas izspēles ir spiests kapitulēt arī Lido vārtsargs Antons Naumovs – precīcs ir Mārtiņš Gipters. Pēc gūtiem vārtiem seko vairāki secīgi noraidījumi viesu komandā, pārliecinoši nospēlē Romanovskis, turklāt, izmantojot mājinieku aizraušanos ar uzbrukumiem, Edgaram Homjakovam mazākumā izdodas panākt neizšķirtu.

Otrajā periodā viesi pārņem spēles gaitu un izvirzās vadībā, kad ātruma īpašības nodemonstrē Mārtiņš Cipulis, gūstot savus kārtējos vārtus. Perioda vidusdaļā Kurbads komanda realizē skaitlisko vairākumu – elegantu kombināciju noslēdz Juris Upītis.

Noslēdzošajā trešdaļā Kurbads turpina saimniekot Lido komandas aizsardzības zonā. 5:2 panāk Mārtiņš Oskars Freimanis, bet spēles gala rezultātu uzstāda Jānis Sprukts un Lauris Rancevs.

Mārtiņš Cipulis šajā spēlē nopelna trīs (1+2) rezultativitātes punktus, kļūstot par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju.

Kurbads uzvara un Zemgale/LLU zaudējums Prizmas komandai nozīmē, ka pirmā pusfināla spēle 5. martā norisināsies Kurbads ledus hallē!

Foto galerija ( 22 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji