Uzvaru sērija pārtrūkst pret Olimp!
16/11/2019
Uzvaru sērija pārtrūkst pret Olimp!

Sestdienas pēcpusdienā Kurbads ledus hallē norisinājās divu Latvijas čempionāta grandu duelis – hokeja klubs Kurbads uzņēma jaunizveidoto Olimp komandu. Līdzjutēju interese tika atalgota ar azartisku un intrigas pilnu hokeja maču, kurā uzvaru ar rezultātu 3:1 tomēr svinēja viesi!

Maču daudz veiksmīgāk iesaka Olimp hokejisti, kas vienu no uzbrukumiem noslēdza ar precīzu metienu, kad no vārtu priekšas Deniju Romanovski pārspēja Sandis Mežaraups. Kurbads gan spēj pēc zaudētiem vārtiem pārņemt iniciatīvu un arvien biežāk apdraudēt Ervīna Muštukova vārtus. Ir iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr teicami darbojas Olimp aizsardzība. Situācija sarežģīta kļūst perioda beigās, kad Aleksejs Širokovs gūst vārtus. Pēc pirmajām 20 minūtēm divu vārtu pārsvars viesiem.

Otro periodu ļoti jaudīgi iesāk mājinieki, vērpjot uzbrukumu virpuļus, kas rezultējas ar Laura Bajaruna gūtiem vārtiem. Iniciatīvu gan nākas zaudēt pēc vairākiem secīgiem noraidījumiem, Olimpam ir pieci vairākumi pēc kārtas, tai skaitā arī piecatā pret trim. Tomēr Kurbads iztur. Negaidīts pārtraukums pienāk, kad pēc spēka paņēmiena izkrīt viens no no aizsargstikliem. Jāspēlē vēl 7 minūtes otrajā periodā. Tiesneši pieņem lēmumu – salabot aizsargstiklu, veikt ledus tīrīšanu, tad turpināt septiņas minūtes, kas palikušas otrajā periodā, un pēc īsas pauzes arī pilnu trešo periodu.

Lai arī neliels pārsvars ir Kurbads hokejistiem, tomēr gūt vārtus nekādi neizdodas, neskatoties arī uz trim skaitliskajiem vairākumiem. Arī vārtsarga nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju augļus nenes, pēc ilgstoša spiediena Olimp hokejistiem izdodas iegūt ripu, un Renārs Cipruss ripu raida tukšos vārtos, uzstādot gala rezultātu – 3:1.

Pārtrūkst HK Kurbads 13 uzvaru sērija, bet tiek saglabāta līderpozīcija. Nākamais mačs nākamsestdien, kad Kurbads ledus hallē uzņemsim hokeja klubu Liepāja!

Foto galerija ( 48 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji