Vārtu uguņošanā uzvaru pār HS Rīga svin Kurbads
02/10/2019
Vārtu uguņošanā uzvaru pār HS Rīga svin Kurbads

Trešdienas vakarā Kurbads ledus hallē laukuma saimnieki uzņēma jaunos hokejistus no HS Rīga komandas. Izvirzoties vadībā jau spēles sākumā, HK Kurbads kontrolēja spēles gaitu un vārtu guvumiem bagātā mačā svinēja uzvaru ar 9:4.

Jau spēles piektajā minūtē viesu vārtsargu Ričardu Franci Puči sarūgtina Sandis Zolmanis, kurš pielabo Laura Bajarunu raidījumu uz vārtu pusi. Jaunie rīdzinieki gan kapitulē tūlīt arī vēlreiz, kad Lauris Rancevs apspēlē aizsargu un ar asu metienu starp vārtsarga kājsargiem dubulto pārsvaru. Kurbadam pārsvars laukumā, bet rezultāts nemainās.

Otrā perioda sākumā Martins Laviņš spēj samazināt rezultāta starpību pretuzbrukumā, tomēr līdz perioda beigām Kurbads atbild ar vēl četriem vārtu guvumiem – precīzi ir Jēkabs Rēdlihs, Lauris Rancevs, Juris Štāls un Sandis Zolmanis, bet Deniju Romanovski pārspēj Roberts Zalāns – 6:2 pēc 40 nospēlētām minūtēm.

Četru vārtu pārsvars ir gana liels, lai nerastos šaubas par mača uzvarētāju. 7:2 panāk Jānis Straupe, bet HS Rīga hokejisti īsā laika sprīdī atspēlē divus vārtus. Gala vārds gan pieder laukuma saimniekiem. Vispirms Aleksandrs Galkins no vārtu priekšas gūst kurbadiešu astotos vārtus, bet bombardēšanu noslēdz Sandis Zolmanis, gūstot savus trešos vārtus spēlē.

Pēc mača no kluba atbalstītājiem Jānim Spruktam kā septembra mēneša labākajam spēlētājam tika pasniegtas jaunākās paaudzes Porsche Macan atslēgas. Arī turpmāk katra mēneša labākais spēlētājs varēs mēnesi braukt ar šo automašīnu.

Foto galerija ( 22 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji