Vēlreiz atstājam sausā Zemgale/LLU un iesoļojam finālā
12/03/2019
Vēlreiz atstājam sausā Zemgale/LLU un iesoļojam finālā

Optibet hokeja līgā noskaidrots pirmais finālists – hokeja klubs Kurbads otrajā izbraukuma mačā ar 5:0 sagrāva Zemgale/LLU hokejistus un nodrošināja vietu finālā.

Spēli abas komandas iesāka ļoti aktīvi,bieži apdraudot vārtus. Pirmie vārtus gūst viesi – pēc veiksmīga iemetiena un turpmākas ripas izspēles vārtus gūst Renārs Valters. Perioda turpinājumā mača arbitri lemj par labu Zemgale/LLU komandai, dodot iespēju vairākas reizes spēlēt skaitliskā vairākumā,tai skaitā arī ar divu vārtu pārsvaru, tomēr viesu aizsardzība ir līmenī un rezultāts paliek nemainīgs līdz pat beigu sirēnai.

Otrajā periodā turpinās vairākumi Zemgales komandai, kas veiksmīgi tiek  aizstāvēti, lielisku sniegumu demonstrējot Kurbads mazākuma brigādēm un vārtsargam Uldim Čalpam. Toties HK Kurbads realizē savu pirmo iespēju spēlēt skaitliskajā vairākumā – Mārtiņš Gipters ar skaistu metienu vārtu devītniekā dubulto viesu pārsvaru. Jau pēc pāris minūtēm Zemgale nopelna savu otro mazākumu, ko bez emocijām realizē Kurbads komanda – 3:0, jo vēlreiz precīzs ir Gipters, krietni apslāpējot mājinieku centienus atspēlēties.

Spēlei punktu lielā mērā pieliek Lauris Rancevs spēles 47. minūtē, ar viltīgu metienu pārspējot Rihardu Cimermani. Spēles gala rezultāts – 5:0 – tiek uzstādīts divas minūtes līdz spēles beigām, kad precīzs izgājienā viens pret vienu ir Toms Hartmanis. Zemgales spēlētājam Krišam Grundmanim par to ir iebildumi, nesportiski cenšoties izrēķināties ar vārtu autoru.

Kurbads svin pārliecinošu uzvaru ar 5:0, finālā gaidot savus pretiniekus no otras pusfināla sērijas, kur ar 3:0 vadībā ir Mogo komanda.

 

Foto galerija ( 35 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji