Viesos negūstam vārtus pret Mogo
01/12/2018
Viesos negūstam vārtus pret Mogo

Trešdien, 1. decembrī turpinājās Optibet hokeja līgas karuselis, kur Rīgas derbijā tikās principiālie pretinieki – HK Kurbads pret HK Mogo. Spēles likteni lielā mērā izšķīra vairākums, kur veiksmīgāk darbojās Mogo komanda, svinot uzvaru ar rezultātu 4:0.

Ar pirmo iemetienu spēles iniciatīvu pārņēma laukuma saimnieki, Mogo hokejisti, kas bieži apdraudēja Denija Romanovska sargātos vārtus un spieda noraidīties Kurbads hokejistiem. Viesi gan spēja noturēties un arī iegūt iespēju spēlēt vairākumā. Perioda beigu daļā gan Mogo atklāj rezultātu, viena vīra pārsvaru no vārtu priekšas izmanto Kaspars Saulietis.

Otrajā periodā labas iespējas gūt vārtus ir abām komandām, tomēr uzdevumu augstumos ir gan abu komandu vārtsargi, gan aizsardzība. Izšķirošie notikumi risinās trešā perioda sākumā, kad Kurbads īsā laika sprīdi divreiz pārkāpj spēles noteikumus, kas paver labas iespējas Mogo komandai. Vispirms lielo vairākumu ar precīzu metienu no zonas vidus realizē Ronalds Cinks, bet drīz pēc tam arī Artjoms Pankēvičs no vārtu priekšas panāk 3:0, lielā mērā nodrošinot uzvaru mājinieku komandai. Kurbads spēlētāji gan nepadodas un turpina uzbrukt, bet nesekmīgi arī sešu vīru sastāvā – Andris Siksnis ceturto ripu raida jau tukšos viesu vārtos.

OHL līdervienība Mogo svin uzvaru un nostiprina savas pozīcijas tabulas augšgalā. HK Kurbads nākamais mačs jau trešdien pret HK Zemgale/LLU Jelgavā.

Foto galerija ( 35 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji