Viesos piekāpjamies Prizmai
25/09/2018
Viesos piekāpjamies Prizmai

Ar mazrezultatīvu, bet ātru un agresīvu hokeju tika aizvadīta Optibet hokeja līgas līderu duelis, kurā ar rezultātu 2:1 uzvaru savās mājās svinēja HK Prizma.

Spēle tika iesākta ļoti piesardzīgi, komandām vairāk veicot izlūkošanu un vājo vietu iztaustīšanu. Gan HK Kurbads, gan HK Prizma tika pie iespējas izmantot viena vīra pārsvaru, tomēr pārliecinošu sniegumu vārtos demonstrē gan Uldis Čalpa, gan Jānis Auziņš. Pēc līdzīga scenārija aizrit arī otrais periods – vienāda spēle, kurā abām komandām ir iespējas gūt vārtus, tomēr uz tablo joprojām deg 0:0.

Prizmas komandai lieliski iesākas noslēdzošā trešdaļa – vispirms skaitlisko vairākumu pēc ripas atsišanās pret bortu realizē Valters Apfelbaums. Bet pāris minūtes vēlāk Miks Komuls tik svarīgos otros vārtus mājiniekiem. Pie 0:2 Kurbads krietni aktivizējas, spēle pārsvarā notiek vairs tikai Prizmas komandas laukuma pusē, kur vairākas reizes savu meistarību spiests demonstrēt Jānis Auziņš, vairākkārt glābjot komandu no vārtu zaudējumiem. Tomēr arī viņš ir bezspēcīgs, kad Gunta Galviņa mesto ripu pielabo Jānis Sprukts un gūst pirmos vārtus komandai piecas minūtes līdz spēles beigām. Lai gan Kurbads turpina aktīvi uzbrukt, tomēr vārti vairs netiek gūti – uzvaru ar minimālu pārsvaru svin Prizmas komanda.

Jau sestdien HK Kurbads nākamā spēle, šoreiz pret principiālajiem pretiniekiem – HK Mogo.

 

Foto galerija ( 15 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji